Pięknie skąd królik? ŚwietnyDziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomo Zaraz zacznę 33 tydzien
reklama
Ślicznie to wygląda ja z wyprawka nadal w lesie ale dopiero 28tc więc jeszcze mam chwilę ja w sobotę wizyta żeby skontrolować szyjkę i oby się już nie skracala..Dziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
No a za 3 tyg będę się pakować powoli bo przy moim szczęściu to nic nie wiadomo Zaraz zacznę 33 tydzien
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
Unficzka
Fanka BB :)
Też mam duże wątpliwości, myślę jeszcze nad ściąganiem i podawaniem w butelce...Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
MiśZielinka
O mamo jak pięknie wszystko utrzymane w jednym stylu superDziewczyny ostatecznie dokupilam używane łóżeczko i teraz jestem spokojna wszystko już czeka pranie zrobione wyprasowane wizytę mam 13 września bo lekarz na urlopie
Strasznie dużo z tym pracy. Ja to podziwiam, że mamy wczesniaków tak dają radę.Też mam duże wątpliwości, myślę jeszcze nad ściąganiem i podawaniem w butelce...
Każda kobieta musi robić to w zgodzie ze sobą. Nie ma nic złego w tym że nie czujesz się na siłach i podasz mm. Ja też jak musiałam być na diecie eliminacyjnej to się poddałam po 8 mscm Teraz mam nadzieję że alergie nas ominą, bo bym sobie pokarmiła do 2 roku życia i szczerze to z czysto z egoistycznych pobudek, a przy okazji dziecko skorzysta na zdrowie. Ja uwielbiam wygląd moich cycków podczas karmienia, a prolaktyna ma właściwości uspokajające, a ja przed ciąża przez te wszystkie straty potrzebowałam co jakiś czas leków regulujących nastrój. Podczas karmienia czuje się jak na lekach bez nich.Kurde ja to chyba nie chce karmić piersią, jak już to będę karmić tylko do 3 miesiąca..
Szczęśliwakobieta
Dziękuje królik z tygryskaPięknie skąd królik? Świetny
reklama
Szczęśliwakobieta
Dziękuje trzymam kciuki!! Ja dzisiaj mam ortopedę zobaczę tez co z moja noga :/Ślicznie to wygląda ja z wyprawka nadal w lesie ale dopiero 28tc więc jeszcze mam chwilę ja w sobotę wizyta żeby skontrolować szyjkę i oby się już nie skracala..