Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Taak beż kochamO mamo jak pięknie wszystko utrzymane w jednym stylu super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak beż kochamO mamo jak pięknie wszystko utrzymane w jednym stylu super
Każda kobieta musi robić to w zgodzie ze sobą. Nie ma nic złego w tym że nie czujesz się na siłach i podasz mm. Ja też jak musiałam być na diecie eliminacyjnej to się poddałam po 8 mscm Teraz mam nadzieję że alergie nas ominą, bo bym sobie pokarmiła do 2 roku życia i szczerze to z czysto z egoistycznych pobudek, a przy okazji dziecko skorzysta na zdrowie. Ja uwielbiam wygląd moich cycków podczas karmienia, a prolaktyna ma właściwości uspokajające, a ja przed ciąża przez te wszystkie straty potrzebowałam co jakiś czas leków regulujących nastrój. Podczas karmienia czuje się jak na lekach bez nich.
Jaka słodka buźka .Wybór odnośnie karmienia należy do nas ja daje szanse KP ale nie demonizuje MM. Zreszta jestem po operacji piersi i ciekawa jestem czy KP będzie w ogóle realne. Pierwsze objawy rozpoczęcie laktacji mam wiec jestem dobrej myśli.
jestem po trzecim USG i mega uspokojona bo wszystko jest idealnie. Szyjka, ilość wód i wszystkie przepływy (bałam się trochę ze względu na mój wiek i tryb pracy). No a dzidziuś tez super w każdym aspekcie. Czadu dawała na USG jak zreszta zwykle. Widziałam nawet ze ma całkiem dużo włosków na głowie
nastepne widzenie ok 1/11. Naprawdę nie mogę się już doczekać
No… naprawdę dają motywacji takie widoki!Jaka słodka buźka .
Ja to bym chciała mieć takie usg w domu
Spróbuj maść linolina 100%, są od lansinoh i od medela. Najmniejsze opakowanie wystarczy. Nasmaruj sutki przed. Nie musisz wycierać czy myć bo to czysta lanolina bez dodatku. To powinno zlikwidować ból, zabezpieczyć przed pęknięciamiJa mam ogromny problem z piersiami, zawsze jakieś pokaleczone z sutków leci krew, boję się że będzie mi to sprawiać ból
U mnie przy córce było dokładnie to samo. Karmiłam krótko, bo mając 19 lat kończyłam szkole i jako młoda mama nie wiedziałam, że trzeba odciągać pokarm gdy jestem poza domem ( chodziłam do weekendowej szkoły) i szybko laktacja zanikła. Teraz mam idealne warunki, żeby spokojnie skupić się na karmieniu, więc liczę na to, że będzie lepiej mam też cudowna sasiadke, która wykarmiła dwójkę swoich dzieci i będzie moim doradca laktacyjnym gdy pojawi się jakiś problemJa mam ogromny problem z piersiami, zawsze jakieś pokaleczone z sutków leci krew, boję się że będzie mi to sprawiać ból
Też skorzystam z tej porady, dzięki !Spróbuj maść linolina 100%, są od lansinoh i od medela. Najmniejsze opakowanie wystarczy. Nasmaruj sutki przed. Nie musisz wycierać czy myć bo to czysta lanolina bez dodatku. To powinno zlikwidować ból, zabezpieczyć przed pęknięciami