Ja od 24 tygodnia mam szyjkę 2.95 cm i dzięki luteinie tak się trzyma więc ten progesteron na prawdę działaWłaśnie wyszłam z wizyty...szyjka się skróciła. Aktualnie ma 2,6 cm. dostałam luteinę i za 2 tygodnie do kontroli
reklama
Ja.mama
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że przetrzymam z nim do rozsądnego czasuJa od 24 tygodnia mam szyjkę 2.95 cm i dzięki luteinie tak się trzyma więc ten progesteron na prawdę działa
Mi z kolei lekarz powiedział, ze nie muszę leżeć ale baaaardzo się oszczędzać i w żadnym wypadku nic nie podnosić.
Kurcze nie mamy lekko ehh. Damy radę nie ma innej opcjiMam nadzieję, że przetrzymam z nim do rozsądnego czasu
Mi z kolei lekarz powiedział, ze nie muszę leżeć ale baaaardzo się oszczędzać i w żadnym wypadku nic nie podnosić.
hikari_ona
A nie masz jakiegoś bezpośredniego kontaktu ze swoim lekarzem? Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego!Kochana ciśnienie mam książkowe 120/80 i czuję się bardzo dobrze. Zastanawiam się czy czasem moje nerki nie zaczynają świrować choć nigdy nie miałam z tym problemu.
Ja.mama
Jasne że damy radę, kto jak nie my ? Dla naszych Kruszynek i to przeżyjemyKurcze nie mamy lekko ehh. Damy radę nie ma innej opcji
Ja już 2 miesiące leżałam na początku ciąży...
To ja mam kontrolę 4 września bo też dostałam luteinę bo szyjka się skraca i jest lejek który wpływa na rozwarcie szyjki.. A mała też ma tam główkę i naciska. To trzymamy się razem dziewczyny. Jak ja to mówię włączamy tryb leniwej królewnyJasne że damy radę, kto jak nie my ? Dla naszych Kruszynek i to przeżyjemy
Ja już 2 miesiące leżałam na początku ciąży...
Ja.mama
Ja pozwoliłam sobie kupić białe wino 0% (ma mało węglowodanów i można je przy cukrzycy!!!) i jak w końcu dotrę do domu to włączę tryb leniwej królewny z kieliszkiem w rękuTo ja mam kontrolę 4 września bo też dostałam luteinę bo szyjka się skraca i jest lejek który wpływa na rozwarcie szyjki.. A mała też ma tam główkę i naciska. To trzymamy się razem dziewczyny. Jak ja to mówię włączamy tryb leniwej królewny
mamuska3
Zaangażowana w BB
Jutro będę do niego dzwonić. Ja też mam nadzieję, że to tylko zwykłe zapalenie pęcherzaA nie masz jakiegoś bezpośredniego kontaktu ze swoim lekarzem? Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego!
reklama
Też miałaś tak że na USG w ogóle nie było widać główki bo jest całkowicie w kanale rodnym?To ja mam kontrolę 4 września bo też dostałam luteinę bo szyjka się skraca i jest lejek który wpływa na rozwarcie szyjki.. A mała też ma tam główkę i naciska. To trzymamy się razem dziewczyny. Jak ja to mówię włączamy tryb leniwej królewny