Domi2104
Fanka BB :)
U mnie też drugie termin troszkę wcześniej bo 02.11 ,[emoji846]U mnie też 7.11 ale u nas będzie dopiero drugie dużo zdrówka
Ja jestem t. Zajęciowym. [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też drugie termin troszkę wcześniej bo 02.11 ,[emoji846]U mnie też 7.11 ale u nas będzie dopiero drugie dużo zdrówka
Ja jestem t. Zajęciowym. [emoji28]
u mnie tez 3 10 i 8 lat majaDopiero mogłam załadować fotke Termin porodu na 7/11! Trójka dzieci... Ja Cię kręcę
Dzień dobry A Ja 36 lat i moja trzecia ciąża Czekam do 15, bo mam wizytę. W poniedziałek trafiłam z plamieniem w 5 tygodniu, pan doktor mnie nie pocieszył Powiedział, że na usg nie widzi pęcherzyka, więc nie wie czy będzie coś z tego Ale na drugi dzień zrobiłam betę i była 1200,więc urosła. Mam nadzieję, że be dobrzeDziewczyny, ja w tym roku koncze 38, więc ta trzydziestka to naprawdę młodość
Trzymam kciuki mam nadzieje ze nedzie dobrze.. ja się trochę zaczynam martwic, przestały mnie piersi bolec i przestały być opuchnięte :/Dzień dobry A Ja 36 lat i moja trzecia ciąża Czekam do 15, bo mam wizytę. W poniedziałek trafiłam z plamieniem w 5 tygodniu, pan doktor mnie nie pocieszył Powiedział, że na usg nie widzi pęcherzyka, więc nie wie czy będzie coś z tego Ale na drugi dzień zrobiłam betę i była 1200,więc urosła. Mam nadzieję, że be dobrze
Czyli to samo, co u mnie Mój gin też mówił, że to normalne, ale to moja pierwsza ciąża i stresuję się każdą najmniejszą rzecząNa grupie na pewno uzyskasz dużo wsparcia [emoji846]Dostałam w sumie takich lekkich teraz wiem że to normalne ale przy pierwszej ciąży to zaraz poleciałam do gin i ona asekuracyjnie mi przepisała ale na następnej wizycie powiedziała że jeśli jest ok to żebym już nie brała Mi też się nic nie chce ledwo się zmusilam żeby iść z młodym na spacer ja nie wiem jak wrócę do pracy po tym urlopie [emoji85]Ja myślałam że nie zwlekać się z łóżka ale Jasiek skutecznie wybił to z głowy [emoji6]Kobieta ma tyle lat na ile się czuje [emoji6][emoji6]Ja bym się bała chyba koni w ciąży. Wydaje mi się że za łatwo o uraz
GratulacjeTu sa wszystkie 3.
Rozowy jest dzisiaj, 2 poprzednie ze srody.
Clearblue 25 z porannego, zielony 10 z 1h pozniej a rozowy 10 jak mowilam wyzej i jeszcze ta kreska nie pojawila sie tak od razu.. nie wiem co myslec
Trzymam kciuki mam nadzieje ze nedzie dobrze.. ja się trochę zaczynam martwic, przestały mnie piersi bolec i przestały być opuchnięte :/