Wszystkie testy masz pozytywne Myślę, że nic więcej z nich nie można wywnioskować. Jeśli masz możliwość zrobienia bety w poniedziałek, to zrób, a po dwóch dniach powtórz, żeby sprawdzić, czy przyrost jest prawidłowy.Tu sa wszystkie 3.
Rozowy jest dzisiaj, 2 poprzednie ze srody.
Clearblue 25 z porannego, zielony 10 z 1h pozniej a rozowy 10 jak mowilam wyzej i jeszcze ta kreska nie pojawila sie tak od razu.. nie wiem co myslec
reklama
Izabela52
Fanka BB :)
Gratulacje
Parsley
Nie pomyliłaś sięGratulacje
Mag...
Hej Dziewczyny pisze na szybko bo brat rano zrobił mi niespodziankę i teraz jedziemy do rodziców. Mój mąż niestety musiał zostać w pracy.
My naszemu synkowi powiemy jakoś w maju... Nue chciałabym jak coś złego się stanie tłumaczyć mu co z dzidzia. Dzisiaj mam plan powiedzieć mamie a reszta rodziny też się dowie po pierwszym trymestrze.
Kurcze chciałam się jeszcze do czegoś odnieść i nie pamiętam.... Co do pracy to generalnie siedzę w domu więc nie mam tego problemu. Mam kilku stałych pacjentów będę jakoś się z nimi umawiać. Pamiętam że w pierwszej ciąży pod koniec masowalam na siedząco
Aaaa i mi w lipcu też stuknie 30
Gratuluję pięknej bety @Kikamika28
@Amaleta ja też bym się nie sugerowała testami skoro pokazuje 2kreski to ciąża jest mnie ta beta tak kusi ale niee robię czuje ze po niej mogę jeszcze bardziej się denerwować.
@Parsley Piękne serduszko
Miłego dnia
My naszemu synkowi powiemy jakoś w maju... Nue chciałabym jak coś złego się stanie tłumaczyć mu co z dzidzia. Dzisiaj mam plan powiedzieć mamie a reszta rodziny też się dowie po pierwszym trymestrze.
Kurcze chciałam się jeszcze do czegoś odnieść i nie pamiętam.... Co do pracy to generalnie siedzę w domu więc nie mam tego problemu. Mam kilku stałych pacjentów będę jakoś się z nimi umawiać. Pamiętam że w pierwszej ciąży pod koniec masowalam na siedząco
@Amaleta ja też bym się nie sugerowała testami skoro pokazuje 2kreski to ciąża jest mnie ta beta tak kusi ale niee robię czuje ze po niej mogę jeszcze bardziej się denerwować.
Miłego dnia
Izabela52
Wiedziałam że na następnej wizycie będzie wystarczy że owulacja się przesunie. Na kiedy termin porodu?,Nie pomyliłaś się
Parsley
To usg było takie na szybko, żeby tylko sprawdzić czy wszystko dobrze się rozwija. W następnym tygodniu idę do innego lekarza na usg na spokojnie, ktory mam nadzieję, że wszystko mi wyliczy i powie Wg internetu data porodu to 05.11.2021 ale nie przywiązuję się do niej, bo tak jak pisałam wcześniej ten cykl był jakiś inny i na antybiotyku i nie wiem kiedy miałam owuWiedziałam że na następnej wizycie będzie wystarczy że owulacja się przesunie. Na kiedy termin porodu?,
paucia2306
Zaciekawiona BB
Dziewczyny! Melduję, że serduszko już puka Męczą mnie takie mdłości, że nie mam sily tu pisać, podczytuje Was tylko, ale dzisiaj jestem taka happy, że chyba nawet na chwile mi przeszło Kolejna wizyta za 2 tyg.
Izabela52
Gratuluję oj ja też mam mdłości od rana do wieczora.Dziewczyny! Melduję, że serduszko już puka Męczą mnie takie mdłości, że nie mam sily tu pisać, podczytuje Was tylko, ale dzisiaj jestem taka happy, że chyba nawet na chwile mi przeszło Kolejna wizyta za 2 tyg.
Domi2104
Na grupie na pewno uzyskasz dużo wsparcia [emoji846]
Dostałam w sumie takich lekkich teraz wiem że to normalne ale przy pierwszej ciąży to zaraz poleciałam do gin i ona asekuracyjnie mi przepisała ale na następnej wizycie powiedziała że jeśli jest ok to żebym już nie brałaCześć dziewczyny! Ja mam prawie tak jak Natalia pierwsza ciąża, 2 tygodnie temu stuknęła mi 30stka, termin wyliczony na 17.11! Bardzo potrzebuję grupy wsparcia, bo jestem gadułą, a na razie oprócz męża nie wie nikt i umówiliśmy się, że pierwszy trymestr siedzimy cicho
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim!
Mi też się nic nie chce ledwo się zmusilam żeby iść z młodym na spacer ja nie wiem jak wrócę do pracy po tym urlopie [emoji85]Domi, też miałaś plamienia?
Ja myślałam że nie zwlekać się z łóżka ale Jasiek skutecznie wybił to z głowy [emoji6]O u mnie też dzisiaj 4t3d Mi się też nic nie chce dzisiaj, ale pocieszam się ze piątek [emoji3526]
Mam dzisiaj dzień nie jedzenia, wczoraj mogłam zjeść totalnie wszystko, a dzisiaj bleee, oprócz tych ciastek owsianych z biedronki [emoji23]
Kobieta ma tyle lat na ile się czuje [emoji6][emoji6]Widzę, że nie tylko u mnie taki słaby humor dziś :/ nie mam siły nawet wstać i do tego straszny ból głowy całe szczęście że wczoraj nagotowałam na dwa dni i mogę dziś odpuścić.
Ja bym się bała chyba koni w ciąży. Wydaje mi się że za łatwo o urazJa jeszcze dziś 38 ale za tydzień to się zmieni [emoji85]
@MamaPoRazTrzeci Mam podobnie.
A dzisiaj jedziemy na konie z moją mamą nie wiem jak uda mi się ukryć przed nią to. Bo normalnie ja oporządzam konia dzwigam siodło A dzisiaj będę musiała kogoś znaleźć który mi pomoże.
@Wiedzmin ja ledwo się tam dokulałam wczoraj A druga sprawa ja obgryzam paznokcie więc muszę je robić
Ja nie wiem do kiedy będę pracować chciałabym do 16tc ale wiem że ja jestem w ryzyku ciąż zagrożonych więc poczekam co powie mój gin
@Parsley gratulacje !!!
reklama
Jotka_
Jestes fizjo?Hej Dziewczyny pisze na szybko bo brat rano zrobił mi niespodziankę i teraz jedziemy do rodziców. Mój mąż niestety musiał zostać w pracy.
Miłego dnia