reklama
U mnie dupiata pogoda to i humor do dupy.
Widzę, że nie tylko u mnie taki słaby humor dziś :/ nie mam siły nawet wstać i do tego straszny ból głowy całe szczęście że wczoraj nagotowałam na dwa dni i mogę dziś odpuścić.
Kikamika28
Fanka BB :)
JEstem dziewczynki zjadłam śniadanko pyszna jajecznicę ukochany zrobił.. No i dalej czekam na betę masakra.. w pracy źli bo potwierdziłam ze jutro będę w pracy ale jednak mnie nie będzie i musza szukać zastępstwo No trudno
Dziewczyny, a ja mam pytanie do tych, które mamą zostaną po raz kolejny. Moja córka ma w tym momencie 2l i 9m, nie wiem kiedy powinnam jej powiedzieć o ciąży. Nie chcę, żeby dowiedziała się jako ostatnia (tym bardziej, że już dużo rozumie) a dla niej 8 miesiecy czekania to jakaś abstrakcja. Kiedy mówicie swoim maluchom, że będą mieli rodzeństwo?
Juana19
Ja jeszcze dziś 38 ale za tydzień to się zmieniDziewczyny, ja w tym roku koncze 38, więc ta trzydziestka to naprawdę młodość
Juana19
między moimi chłopcami jest prawie trzy lata różnicy - powiedzieliśmy jakos jak pierwszy trymestr minął. Całej ciąży nie da się ukryć i lepiej przygotować córeczkę na nowa sytuacjeDziewczyny, a ja mam pytanie do tych, które mamą zostaną po raz kolejny. Moja córka ma w tym momencie 2l i 9m, nie wiem kiedy powinnam jej powiedzieć o ciąży. Nie chcę, żeby dowiedziała się jako ostatnia (tym bardziej, że już dużo rozumie) a dla niej 8 miesiecy czekania to jakaś abstrakcja. Kiedy mówicie swoim maluchom, że będą mieli rodzeństwo?
Wiem, że muszę ją przygotować, pytam, bo chcę to zrobić jak najlepiej, uwielbia książki, więc mamy w tej kwestii duże zaopatrzenie, ale wiem, że ona będzie chciała dzidziusia "już" dzięki wielkie za odpowiedźmiędzy moimi chłopcami jest prawie trzy lata różnicy - powiedzieliśmy jakos jak pierwszy trymestr minął. Całej ciąży nie da się ukryć i lepiej przygotować córeczkę na nowa sytuacje
Juana19
Taka książeczkę przerabialiśmy właśnie czekamy na dzidziusia czy coś w tym stylu. Dziewczynki to chyba jakos naturalnie tez to przyjmują bo lalki i tak dalej. Dziewczynka z mojej rodziny non stop bawiła swoją lalkę przez cała ciąże mamy i jakiś to zniosła wszystko mega gładko. Mój synek pomimo przygotowania miał kryzys jak już braciszek się pojawił. I w sumie tłuką się już 7 lat ale żyją i chyba jednak się kochająWiem, że muszę ją przygotować, pytam, bo chcę to zrobić jak najlepiej, uwielbia książki, więc mamy w tej kwestii duże zaopatrzenie, ale wiem, że ona będzie chciała dzidziusia "już" dzięki wielkie za odpowiedź
reklama
Tak, kiedyś mi już mówiła, że ona będzie nosić dzidziusia no ale zobaczymy, jak to będzie, jeszcze jest trochę czasuTaka książeczkę przerabialiśmy właśnie czekamy na dzidziusia czy coś w tym stylu. Dziewczynki to chyba jakos naturalnie tez to przyjmują bo lalki i tak dalej. Dziewczynka z mojej rodziny non stop bawiła swoją lalkę przez cała ciąże mamy i jakiś to zniosła wszystko mega gładko. Mój synek pomimo przygotowania miał kryzys jak już braciszek się pojawił. I w sumie tłuką się już 7 lat ale żyją i chyba jednak się kochają
O to już duzi chłopcy, teraz by się przydała im siostrzyczka, żeby mieli kogo bronić!