Voliaord
Zaciekawiona BB
10 tydzień a dokładnie 9+5Jejku który to tydzien ze juz tak pieknie widac?? [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 tydzień a dokładnie 9+5Jejku który to tydzien ze juz tak pieknie widac?? [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja tez mam dzis 7plus4 [emoji16][emoji16][emoji123]Ja dziś 7+4, mdli od wczoraj jakoś mniej, brzuch boli mniej, mam nadzieję, że to tylko schizy tak jak koleżanka u góry pisała
Laaaaaal [emoji3590][emoji3590] to za 2 tygodnie będę miala taki widok [emoji8][emoji7]10 tydzień a dokładnie 9+5
Dzień doberek ja dziś kolejny dzień wolnego, zaczynam od pobrania krwi na tsh, wr, glukoza na czczo HCV i jakieś przeciwciała których rozczytac przez lekarza nie mogę [emoji28] mam nadzieję że wyniki będą ok
A taka głodna jestem że zaraz po skocze gdzieś po jakąś drożdżoweczke jogurtem albo budyniem [emoji1]
Powiedzcie mi bo jedna rzecz mnie niepokoi.. Wczoraj z mężem trochę pofiglowaliśny w łóżku, oczywiście bardzo ostrożnie ale po wszystkim śluz był różowy.. Nie było w nim nitek krwi ni to nie było plamienie. Po prostu był bladoróżowy. Dziś rano jest ok. Czy to znaczy że powinniśmy sobie odpuścić zbliżenia na jakiś czas? Jak jest u was?
U nas nie ma 'po' zadnego zabarwienia, ale ginekolog mowila, ze bardzo czesto sa wlasnie po stresy bo wszystko w srodku kest dużo delikatniejsze i bardziej ukrwione i zeby sie nie martwic jak wystapi jakies delikatne rozowe albo brazowe plamienie, pod warunkiem ze sie nie utrzymujeDzień doberek ja dziś kolejny dzień wolnego, zaczynam od pobrania krwi na tsh, wr, glukoza na czczo HCV i jakieś przeciwciała których rozczytac przez lekarza nie mogę [emoji28] mam nadzieję że wyniki będą ok
A taka głodna jestem że zaraz po skocze gdzieś po jakąś drożdżoweczke jogurtem albo budyniem [emoji1]
Powiedzcie mi bo jedna rzecz mnie niepokoi.. Wczoraj z mężem trochę pofiglowaliśny w łóżku, oczywiście bardzo ostrożnie ale po wszystkim śluz był różowy.. Nie było w nim nitek krwi ni to nie było plamienie. Po prostu był bladoróżowy. Dziś rano jest ok. Czy to znaczy że powinniśmy sobie odpuścić zbliżenia na jakiś czas? Jak jest u was?
U mnie po seksie nie ma żadnych zabarwien. Nie uważamy jakos specjalnie, wszystko robimy,,normalnie" [emoji6]Dzień doberek ja dziś kolejny dzień wolnego, zaczynam od pobrania krwi na tsh, wr, glukoza na czczo HCV i jakieś przeciwciała których rozczytac przez lekarza nie mogę [emoji28] mam nadzieję że wyniki będą ok
Ja mam seksowstręt więc nie wiem z doświadczenia [emoji16] Ale słyszałam właśnie że tam jest wszystko bardziej ukrwione i można plamić nawet po wizycie u lekarza. Na wszelki wypadek chyba bym odpuściła i tak i zapytała lekarza [emoji4]Dzień doberek ja dziś kolejny dzień wolnego, zaczynam od pobrania krwi na tsh, wr, glukoza na czczo HCV i jakieś przeciwciała których rozczytac przez lekarza nie mogę [emoji28] mam nadzieję że wyniki będą ok
Seksowstręt [emoji1787][emoji1787][emoji1787] made my dayJa mam seksowstręt więc nie wiem z doświadczenia [emoji16] Ale słyszałam właśnie że tam jest wszystko bardziej ukrwione i można plamić nawet po wizycie u lekarza. Na wszelki wypadek chyba bym odpuściła i tak i zapytała lekarza [emoji4]
Ja też dziś skończyłam 6 tc. [emoji4] Jutro idę na USG bo powinno być już serduszko i u nas się wyjaśni czy są bliźnięta czy nie.Dziewczyny dzisiaj mam 6tc wg kalendarza jesli beta przysrastala przez ten tydzien jak powinna to czy jest szansa na zobaczenie serduszka dzisiaj? Normalnie mam takiego stresa