reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Ja to z chęcią co tydzień bym biegała by zobaczyć maluszka. Wczoraj o ciąży powiedziałam mojej babci, aż się biedulka popłakała ze szczęścia bo od narodzin Alicji ciągle nam powtarzała by jej nie skrzywdzić i nie zostawić jej jedynaczką. I pierwsze co powiedziała : "daj Boże by był to syn."
Hmm.. macie jakieś przeczucia czy córkę czy synka nosicie pod sercem. Ciekawe której z nas się sprawdzi..

reklama
Ja to z chęcią co tydzień bym biegała by zobaczyć maluszka. Wczoraj o ciąży powiedziałam mojej babci, aż się biedulka popłakała ze szczęścia bo od narodzin Alicji ciągle nam powtarzała by jej nie skrzywdzić i nie zostawić jej jedynaczką. I pierwsze co powiedziała : "daj Boże by był to syn."
Hmm.. macie jakieś przeczucia czy córkę czy synka nosicie pod sercem. Ciekawe której z nas się sprawdzi..
Ja nie mam żadnych przeczuć, jedyne co to że zupełnie inaczej się czuje niż w poprzedniej ciąży a wtedy był syn więc teraz mogłoby zwiastować na dziewczynkę ale nie nastawiam się. Marzę o zdrowym, donoszonym tym razem dziecku. A Ty masz jakieś przeczucia?:)

Ja nie mam żadnych przeczuć, jedyne co to że zupełnie inaczej się czuje niż w poprzedniej ciąży a wtedy był syn więc teraz mogłoby zwiastować na dziewczynkę ale nie nastawiam się. Marzę o zdrowym, donoszonym tym razem dziecku. A Ty masz jakieś przeczucia?:)
Mi dzisiaj koleżanka powiedziała, że na bank będzie syn, bo pięknie wyglądam.

W niedzielę będę miała już 6+4 i też liczę na to by zobaczyć serducho.

Co do seksu...uwieeeeeelbiam... :yes:

6tc to ciężko powiedzieć, ważne kiedy była owu, może być serduszko, a może go jeszcze nie być. Ja mam jutro w 6+6 i powinno być...

Czuję dzisiaj bąblowanie w podbrzuszu i wiem że miałam tak poprzednio więc to dobry znak, wiem to [emoji3590] Od razu mniej się denerwuję [emoji4]
Bąblowanie ♡ ja to nazywalam wewnetrznymi bąkami[emoji23]

Żadnych... z córką bylam pewna że to syn tymbardziej ze każdy mówił - i sama to widzialam - ze wyglądam mega dobrze. Cera, paznokcie, wlosy super. A tu psikus.
Ważne żeby było zdrowe. Obsługę córki juz znam wiec bylo by łatwiej;)

Bąblowanie ♡ ja to nazywalam wewnetrznymi bąkami[emoji23]
Coś w tym jest [emoji16] Dokładnie takie uczucie [emoji16]

Co do przeczuć... W pierwszej ciąży wszyscy mi mówili że pięknie wyglądam i była córka [emoji4] W drugiej początek był identyczny więc stawiałam na córkę, a miał być synek, a teraz zupełnie inaczej się czuję więc zgłupiałam [emoji4] Narazie chciałabym żeby jutro na wizycie było wszystko ok, i przyjmę każda płeć mimo że celowaliśny w synka [emoji4]

Ja narazie nie mam przeczuć chociaż w pierwszej wiedziałam że będzie synek i tak było a już od dawna śmiejemy się z M że jakbym była to na bank będzie drugi łobuziak ale teraz to tylko marzę by donosic i by było zdrowe :)

tak siedzę i się zastanawiam :)
9 tydz ciąży, z każdym tygodniem chyba maleje szansa na to zeby zdarzyło się coś złego? w święta chcemy powiedziec rodzicom, juz mnie korci przed świętami podlecieć na USG, sprawdzić czy jest oki, ale raz że mnie gin (oraz mąż) OPR ze panikuję, dwa -zbankrutuję od tych wizyt :(

reklama
My mieliśmy celować w synka a wyszedł spontan i niewiadomo. Dużo wymiotują, kiepsko się czuję i mama z babcią mówią że dziewczynka, w poprzedniej ciąży czułam się o wiele lepiej a była córka. Chciałabym synka ale wewnętrznie czuję że córeczka.

Do góry