reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Moje dzieci też już wiedzą, początkowo był etap wybierania imienia. Nie chcieliśmy ukrywać przed nimi tej informacji.

Ostatnia edycja:
Ja mam ciągle jakieś ale w głowie. Ciągle za mną chodzi, że może jednak coś nie tak i nie ma sensu informować.

ja narazie nie mówię mam większy dystans do takich wiadomości czekam na odpowiedni moment mam nadzieję, że się ucieszy :)

Ehh na samą noc się jeszcze rozklejam włączając filmiki z usg z 9 tygodnia.. Obym coś podobnego zobaczyła we wtorek :) i oby ten nadchodzący cały tydzień był pełny samych dobrych wizyt [emoji177][emoji64] spokojnej nocy wszystkim [emoji8]

Pytanie do dziewczyn, co są lub kiedyś były na L4. Prodilyscie lekarza o zwolnienie, czy sam zaproponował? Czuję się fatalnie, pomimo że o tym mówiłam lekarzowi to to olał. A mi coraz ciężej wytrzymać w pracy. Potrzebuje L4 do czasu aż mdłości ustąpią
U mnie lekarz sam zaproponował zwolnienie. Pracuję w przedszkolu,powiedział że nie ma co ryzykować.

reklama
Jakimś cudem udało mi się zwlec z łóżka. Fatalnie się czuję, ciągle mnie mdli, nie mam siły. Wczoraj wieczorem miałam 37,7°C. Dzisiaj wstałam z bólem głowy. Wizytę u gina mam o 16:45 (aby dotrwać do tej godziny). Poproszę lekarza o tydzień L4. Nikt mi urlopu nie podpisze, bo koleżanka na równoległym stanowisku dzisiaj na zajęcia na uczelni (robi dr) a jutro ma badania okresowe lekarskie. Ciekawe czy w końcu lekarz założy mi kartę ciąży i czy usłyszę bicie serca. Dzisiaj jestem w 8t2d ale ciąża podobno młodsza. Zobaczymy...

Do góry