reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2019

oj te wzdęcia to sa najgorsze jak dla mnie .. czasami to udaje że sie zle czuje przed męzem ide do drugiego pokoju i swobodnie puszczam sobie bączki hihi
Hahaha uśmiałam się xd ale ja też mam wzdęcia w ciąży, to był właściwie mój pierwszy objaw ;p mąż się ostatnio śmiał że będzie spał w salonie xd

reklama
Witam się i ja. U mnie kiepska noc. Wypiłam wieczorem dosłownie 3lyki gazowanej fanty tak mi się chciało i pół nocy brzuch mnie zarywał :/ od rana mdłości. Szykujemy się z Młodą na wypad w miasto, może nie będzie źle ;)

Wczoraj oglądaliśmy film Sekrety morza. Fajny o uczuciach, rodzinie. Płakałam jak bóbr. Moja Córka stwierdziła że pierwszy raz widzi jak płaczę na filmie :p taka się tkliwa zrobiłam.

Ja też miałam taki pomysł, mój mąż jak usłyszał to zaczął się smiac że na raty będę zarabiała pozyczajac innym usg na godziny [emoji23]
Też tak miałam, do wczorajszej wizyty. [emoji38] Jestem w takim szoku, że nie wiem co ze sobą zrobić. Tylko bym o tym gadała, a mój już ma dosyć.
Śmieje się, że jest mnie troje... Chyba się już przełamałam.

reklama
Do góry