reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

@TakaJaPaulina @Vinszka super wieści z wizyt ;) teraz byle do kolejnych :p trochę zasdraszam tej możliwości bliźniakowej ale cieszmy się z tego, co mamy :)

Dziewczyny właśnie widziałam że temat detektora tętna się przewinął, zamierzacie zakupić i korzystać z niego?

reklama
@TakaJaPaulina @Vinszka super wieści z wizyt ;) teraz byle do kolejnych [emoji14] trochę zasdraszam tej możliwości bliźniakowej ale cieszmy się z tego, co mamy :)

Dziewczyny właśnie widziałam że temat detektora tętna się przewinął, zamierzacie zakupić i korzystać z niego?
Z racji że dostałam go jak zaszła w pierwszą ciąże to myślę o korzystaniu z niego, napewno w jakimś stopniu uspokaja

@Patuśkaa te z początku miesiąca zawsze są dalej [emoji4] ja trzecią ciążę trafiłam na koniec miesiąca i już się przyzwyczaiłam że zawsze jestem w tyle [emoji16]

Ja się nad detektorem bardzo poważnie zastanawiam [emoji4]

Bo jak ktos juz pelnych 8 tygodni skonczyl i leci kolejny dzien to juz nie moze byc dalej w 8 tygodniu [emoji16] juz wtedy jest w 9 tygodniu biezacym, a skonczonych ma 8t1d

Tylko mnie wlasnie ciekawi czy ten 3 miesiac czy sie liczy od 8t1d czy od 9t1d :)
Tak samo liczy mój mąż ;) ale mi to jakos nie pasuje. I ja to licze jak zaczety np.8tc

Właśnie tego z miesiącami do końca nie ogarniam [emoji16][emoji16] Ale wydaje mi się że zaczete, bo tak na logikę wychodzi [emoji4]

reklama
Do góry