Imbirowaherbata
Fanka BB :)
Komu się obwód brzuszka już powiększył?
Mi chyba tak, bo ciagle odpinam guzik od spodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Komu się obwód brzuszka już powiększył?
Brawo!Też już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Ja też chciałam bliźniaki przy pierwszej ciąży. Teraz raczej nie, boję się że nie dam sobie rady, że coś może być z ciążą nie tak, że będę musiała leżeć w szpitalu, a mój syn będzie daleko od matki...Kochana gratulacje! Powiedz mi, bo to mnie bardzo interesuje (chciala bym blizniaczki) cxy mialas 1 pecherzyk dominujacy? I to on sie podzielil na 2 zarodki?
Beta niska. Najlepierw 21 po 3 dniach 114, no a po tygodniu 2024.Wow super. A jaka mialas bete? Gratuluję swietnej wiadomości.
Super gratulacje [emoji7]Też już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Odcinek piersiowy 2 kregi wybuchowo złamane-odcinek szyjny 1 krąg ( sam się zrosl) tak u mnie będą wizyty ginekologiczno- ortopedyczneTo jednym słowem musisz się oszczędzać. A na jakim odcinku miałaś złamanie?
No to nieźle. Najgorsze to jest to że ani za bardzo z lekami nie wejdziesz ani elektroterapia zostaje naprawdę Ci się oszczędzać [emoji3526]ale będzie dobrze [emoji846]Odcinek piersiowy 2 kregi wybuchowo złamane-odcinek szyjny 1 krąg ( sam się zrosl) tak u mnie będą wizyty ginekologiczno- ortopedyczne
Przeraża mnie to że ja też wieczorem odpinan guzik od spodni tak mi brzuch wywala, ale nie na poziomie macicy tylko dużo wyżej, ale wzdęcia to u mnie nornwlny objaw wczesnej ciąży [emoji16]Mi chyba tak, bo ciagle odpinam guzik od spodni
Fakt bliźniaki to większe obciążenie organizmu, ale póki co się tym nie martw [emoji4]Ja też chciałam bliźniaki przy pierwszej ciąży. Teraz raczej nie, boję się że nie dam sobie rady, że coś może być z ciążą nie tak, że będę musiała leżeć w szpitalu, a mój syn będzie daleko od matki...
Ja to inna bajka. Jestem po ivf, drugiej z kolei. Podany został jeden zarodek, ale mógł się podzielić. Naturalnie staraliśmy się 4 lata i nie zaskoczyło.
O matko!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Też już po wizycie i troszkę wystraszona jestem. Jest pęcherzyk i ciałko żółte... albo i dwa. [emoji33] Za tydzień dowiem się czy nie goszczą u mnie bliźniaki jednojajowe, czy to tylko echo USG płata nam figla.
Mi ma pewno... mierzyć nie mierze. Spodnie zadne ale jak siedzę to mnie mega cisną. Chyba czas na ciazowki...Komu się obwód brzuszka już powiększył?