Paula919191
Fanka BB :)
No i nie możemy sobie pozwolić na zimne piwko do grilla więc na tym przynajmniej też brzuchy nie urosnąPocieszajmy się że idzie lato nie będzie się chciało tyle jeść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i nie możemy sobie pozwolić na zimne piwko do grilla więc na tym przynajmniej też brzuchy nie urosnąPocieszajmy się że idzie lato nie będzie się chciało tyle jeść
Jak nie [emoji4] Toż teraz jest lech free który nie ma ani ułamka % [emoji4]No i nie możemy sobie pozwolić na zimne piwko do grilla więc na tym przynajmniej też brzuchy nie urosną
Słyszałam same dobre opiniePodobno bardzo dobry ale chyba tam prywatnie mozna isc
A widziałyście wino 0 %? Ale bez dopisku o możliwej zawartości 0.1% alkoholu. Nie mogę pić piwa [emoji25]Jak nie [emoji4] Toż teraz jest lech free który nie ma ani ułamka % [emoji4]
A racja ale takie to ja wypijam jedno góra dwa i mam dosyć ;pJak nie [emoji4] Toż teraz jest lech free który nie ma ani ułamka % [emoji4]
Taaaak zamiast piwka będą 2 porcje karkoweczki nie wiem co bardziej kaloryczneNo i nie możemy sobie pozwolić na zimne piwko do grilla więc na tym przynajmniej też brzuchy nie urosną
Ja mam w karcie wpisane żeby robić w 20 ktorysms tygodniu , musiałabym zerknąć...no chyba że tak jak ja mam od 2 lat w delikatnie podwyższony cukier to możliwe że odrazu trzeba będzie robić -wyniki odbieram we wtorek to będę wiedziećCześć dziewczyny, postów przybywa w zastraszającym tempie.
U mnie objawy ciążowe minimalne i brzuch przestał boleć więc od środy chyba wrócę do pracy
Apetyt ciągle słaby i wstręt do kawy, ale staram się coś jeść, żeby dzidzia miała się dobrze. Tak jak Wy czuję, że jest mi zimno i w ogóle czuję się jak na kacu, albo jak przeziębiona. Jakaś taka rozedrgana w środku, do tego momentami serce mi wali jak opętane. Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa i na szczęście w 3 tyg tsh z 3.8 spadło mi do 1.8, ale nie wiem czy to dziwne samopoczucie, to nie wina nagle końskiej dawki eutyroxu, którą dostałam [emoji849]
Czy któraś z Was robiła już glukozę na czczo z oznaczeniem po 1h i 2h ?
Tak? To dobrze bo, ja mam tez bardzo dobra opinie i szukam dalej. Jest ze mnie aparatka haha bo chodze tam do p Ślęczki i jak fo Niego chodzi na wizyty i Cie prowadzi to porod jest, ze tak powiem "gratis". Gdyby ktos przyszedl z zewnatrz rodzic to dopiero placi. Mysle, ze jak mnie juz prowadzi to tam zostane do konca. Troche kawalek mam bo ja z Radzionkowa ale damy radeSłyszałam same dobre opinie