reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Mi wyszedł delikatnie podwyższony i zastanawiam się czy iść na ten test obciążenia glukozą jeszcze przed wizytą u ginekologa, czy poczekać co on powie. Jak test obciążenia wykarze podwyższoną glukozę to dostaje się jakieś tabletki, czy tylko dieta i mierzenie cukru?
Sama właśnie się zastanawiam jak to jest , na pewno dieta a leki chyba w zależności od poziomu diagnostycznego:) może się wypowiedza dziewczyny które miały cukrzycę ciążowe jak tu są takie ? :)

Cześć dziewczyny, postów przybywa w zastraszającym tempie.

U mnie objawy ciążowe minimalne i brzuch przestał boleć więc od środy chyba wrócę do pracy :)

Apetyt ciągle słaby i wstręt do kawy, ale staram się coś jeść, żeby dzidzia miała się dobrze. Tak jak Wy czuję, że jest mi zimno i w ogóle czuję się jak na kacu, albo jak przeziębiona. Jakaś taka rozedrgana w środku, do tego momentami serce mi wali jak opętane. Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa i na szczęście w 3 tyg tsh z 3.8 spadło mi do 1.8, ale nie wiem czy to dziwne samopoczucie, to nie wina nagle końskiej dawki eutyroxu, którą dostałam [emoji849]

Czy któraś z Was robiła już glukozę na czczo z oznaczeniem po 1h i 2h ?
Ja mam takie objawy po zwiększeniu euthyroxu.

reklama
Do góry