reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

9+2
Wchodzę dziś na wagę i czekam z niepokojem ile mi wyświetli. Spodziewałam się że 2-3 kg do przodu, bo jestem z tych co powącha czekoladę i ma +3kg, a tu niespodzianka - kilo mniej. A już się spodziewałam że przy kanapowym trybie życia i bez wymiotów i mdłości będą dodatkowe kg. A jak tam u was?
U mnie waga stoi. A jem, sory żre;) - naprawdę dużo. Ale ja z wagą nigdy nie miałam problemów.

reklama
Ja mam w karcie wpisane żeby robić w 20 ktorysms tygodniu , musiałabym zerknąć...no chyba że tak jak ja mam od 2 lat w delikatnie podwyższony cukier to możliwe że odrazu trzeba będzie robić -wyniki odbieram we wtorek to będę wiedzieć:)
Mi wyszedł delikatnie podwyższony i zastanawiam się czy iść na ten test obciążenia glukozą jeszcze przed wizytą u ginekologa, czy poczekać co on powie. Jak test obciążenia wykarze podwyższoną glukozę to dostaje się jakieś tabletki, czy tylko dieta i mierzenie cukru?

Ja ta ciaze tez zaczynam z 58 kg. Poprzednia skończyłam na 75... ciekawe jak będzie teraz :-)
O to ja podobnie miałam. 57 skończone na 73 [emoji16]
Teraz start z 63 ... Zostało mi oj zostało, choć wcześniej to była tylko skóra i kości jak to mówią....

Dziewczyny, mam wyniki bety z dziś: 2024, to przyrost 115,5%
Myślicie, że dziś mogę spodziewać się pęcherzyka na USG?

Teraz start z 63 ... Zostało mi oj zostało, choć wcześniej to była tylko skóra i kości jak to mówią....

Powinno byc widac

Powinien być, ale niby ma czas do 5tys żeby się pokazać [emoji4] Trzyman kciuki [emoji110][emoji110]

reklama
Dziewczyny już po wizycie. Jest serduszko pięknie bijące [emoji7] Z usg dzidziol większy o 3 dni czyli 8+6 wychodzi.
Ale ulga bo miałam stresa na maxa a wizyta o pół godziny sie jeszcze przesunela.
IMG_20190329_132438.jpeg

Do góry