Druga synek 5 lat a ja 30O super i kolejna mamuska ;-) A Ty ile latek ? To Twoja pierwsza ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Druga synek 5 lat a ja 30O super i kolejna mamuska ;-) A Ty ile latek ? To Twoja pierwsza ciąża?
O widzisz to tyle samo co ja . ;-) mój syn ma 8Druga synek 5 lat a ja 30
8 mój lekarz dopiero będzie. I wtedy się zapisze. Akurat będzie 6 tygodni skończone.A kiedy masz wizytę?
U mnie dziś zaczął się 8tydzien i narazie waga stoi, plus minus pół kilo więc ok. Ale też spodziewałam się na plusie bo nie wymiotuję,a w poprzedniej ciąży wymiotowałam i też na początku chudłam9+2
Wchodzę dziś na wagę i czekam z niepokojem ile mi wyświetli. Spodziewałam się że 2-3 kg do przodu, bo jestem z tych co powącha czekoladę i ma +3kg, a tu niespodzianka - kilo mniej. A już się spodziewałam że przy kanapowym trybie życia i bez wymiotów i mdłości będą dodatkowe kg. A jak tam u was?
Ja też 8 tydzien i jem jak opetna ale to że względu na mdlosci i rzucenie palenia waga wyjściowa 63 a skończy się 90U mnie dziś zaczął się 8tydzien i narazie waga stoi, plus minus pół kilo więc ok. Ale też spodziewałam się na plusie bo nie wymiotuję,a w poprzedniej ciąży wymiotowałam i też na początku chudłam
O patrz to jesteśmy w podobnej wadze bo ja 62 hahaha oby to się nie skończyło na 90 bo będziemy się toczyć a nie chodzićJa też 8 tydzien i jem jak opetna ale to że względu na mdlosci i rzucenie palenia waga wyjściowa 63 a skończy się 90
Pocieszajmy się że idzie lato nie będzie się chciało tyle jeśćO patrz to jesteśmy w podobnej wadze bo ja 62 hahaha oby to się nie skończyło na 90 bo będziemy się toczyć a nie chodzić