MalaMi9203
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja też jestem za zamkniętym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś sama ja już od 4.30 na nogach.Cześć dziewczyny.
Ja już niestety na nogach.
Przed oczami ciągle mam ciepłe łóżeczko.
Udanego dnia.
super, że serduszko bije ja też tak miałam 6tydz i serduszko, wizyta kontrolna jutro mam nadzieje że bedzie ok bo wczoraj miałam lekkie plamienie ehh nie wiem ....oby dotrwać do tego 1trymestruHej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie (6+1) i był zarodek i serduszko! ❤
Ufff ale się stresowałam, teraz byle dotrwać do 12 tc.
Założono mi kartę i mam zrobić komplet badań. Wizyta za 2 tyg.
Co do hybryd to ja robię, nie ma przeciwwskazań, gdzieś tylko czytałam, żeby przed samym porodem nie malować.
Nie wiem tylko co zrobić z farbowaniem, bo ze bez amoniaku można to wiem ale ja blond i chyba blondy są jednak mocniejsze i pewnie coś tam w składzie maja.
Mi wyskoczyła opryszczka pod nosem i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy mogę to czymś smarować czy tak zostawić żeby się samo zagoiło.
Ogromne gratulacje!!! Ja mam w niedzielę usg i też mam nadzieję że już zobaczymy ❤serduszko.Hej dziewczyny! Byłam wczoraj na wizycie (6+1) i był zarodek i serduszko!
Ufff ale się stresowałam, teraz byle dotrwać do 12 tc.
Współczuję CiNie jesteś sama ja już od 4.30 na nogach.
Też jestem za prywatnym.
Ja dzisiaj masakrycznie źle się czuję. Mdli mnie...jak ja wytrzymam te 8 godz...
Nie musiszDzień dobry dziewczynki powiedzcie mi czy na betę muszę być na czczo??!