reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Witaj! Moja już się nie może doczekać. Tak bardzo chciała mieć "swojego" dzidziusia, bo dużo koleżanek w przedszkolu ma.
U nas wcześniej też nas gnębiła że chce rodzeństwo, ale ja straciłam ciążę w 19tc i ona do tej pory przeżywa, zresztą to było 5 miesięcy temu więc ja też jeszcze płaczę ciągle i nie chcę jej znowu sprawić zawodu, jakkolwiek to nie brzmi dziwne

U nas wcześniej też nas gnębiła że chce rodzeństwo, ale ja straciłam ciążę w 19tc i ona do tej pory przeżywa, zresztą to było 5 miesięcy temu więc ja też jeszcze płaczę ciągle i nie chcę jej znowu sprawić zawodu, jakkolwiek to nie brzmi dziwne
Przykro mi. Ja straciłam pierwszą ciążę w 10 tc. Dla mnie każda ciąża to strach. Mam nadzieję, że tym razem będzie bez przebojów. W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczną.

Współczuję. Została znaleziona przyczyna? Teraz na pewno już się uda, dwie tragedie się nie zdarzają. ❤️

Współczuję. Została znaleziona przyczyna? Teraz na pewno już się uda, dwie tragedie się nie zdarzają. [emoji3590]
To był przypadek, pech po prostu, zarazilam się wirusem gorszym od tokso bo nie ma na niego żadnych leków i medycyna nie potrafi z tym walczyć [emoji3525] Mogłam albo na siłę utrzymywać ciążę i z ogromnym prawdopodobienstem urodzic martwe dziecko lub silnie niepełnosprawne, albo zakończyć ciążę. Nikomu nie życzę takich decyzji.

reklama
Do góry