Dziękuję, oprócz okropnego posmaku w ustach, bólu piersi i senności jest super.Hej! Rozgość się, bo termin mamy identyczny! Jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, oprócz okropnego posmaku w ustach, bólu piersi i senności jest super.Hej! Rozgość się, bo termin mamy identyczny! Jak się czujesz?
A pacjentki zapisane pewnie co 15 minut? Skąd ja to znam powodzenia na wizycieJa się powoli zbieram za jakies 40 min jadę wysiadywac kolejkę... Mam nadzieję że nie będę musiała długo czekać.... Moja lekarka ma tendencję do gadania więc czasem jedna dziewczyna siedzi 40/50 min.
No właśnie wogole się nie zapisujesz... Przychodzisz i czekasz tyle
Pokażę Wam jeszcze mojego poniedziałkowego Kropeczka. Kolejne USG mam w niedzielę. Zobacz załącznik 956245
Mam nadzieję, że urośnie do tego czasu i już będzie "coś" widać.
Na pewno jest ok. Ja poszłam na pierwsze usg 2 dni przed terminem miesiączki i nic nie zobaczyłam . Udana jestem...To już było widać? O Boziu, a ja czekam na wizytę piątkową jak głupia i trzęsę dupą, czy wszystko jest ok.
A to ja prywatnie. Czasem jest dużo osób a czasem 2-3.Bez sensu. Później człowiek traci półtorej godziny u mnie lekarz zapisuje mnie więcej co 10-15minut ale jak chodziłam na NFZ to też tak było.
Cześć, czy mogę się wprosić do Was? Termin na 28 listopad .