reklama
Beti198812
Fanka BB :)
Czyli bardzo dobrze bo urosło więcej niż o 50 %1
125 wczoraj
Vinszka
Boże w 19? Myślałam że ten etap jest już bezpieczny... noo dosyć bezpieczny. Powiesz co się takiego wydarzyło?U nas wcześniej też nas gnębiła że chce rodzeństwo, ale ja straciłam ciążę w 19tc i ona do tej pory przeżywa, zresztą to było 5 miesięcy temu więc ja też jeszcze płaczę ciągle i nie chcę jej znowu sprawić zawodu, jakkolwiek to nie brzmi dziwne
Okropnie współczuję. Nie dziwię się popłakiwania. Taka strata jest straszna.
Ja się cieszę, że mam już kogo przytulić, dla kogo żyć, ale człowiek jednak chce więcej.
Vinszka
[emoji24][emoji24] Aż mi łzy pociekły. Przykro mi, tak strasznie mi przykro. [emoji3525]To był przypadek, pech po prostu, zarazilam się wirusem gorszym od tokso bo nie ma na niego żadnych leków i medycyna nie potrafi z tym walczyć [emoji3525] Mogłam albo na siłę utrzymywać ciążę i z ogromnym prawdopodobienstem urodzic martwe dziecko lub silnie niepełnosprawne, albo zakończyć ciążę. Nikomu nie życzę takich decyzji.
Anusiak1990
Dziewczyny mnie tak wkurzyla polozna w poradni gdzie mialam isc jutro ze az sie poplakalam bo mi powiedziala ze maly przyrost. A dzwonilam do tej przychodni gdzie ide za tydzień i polozna mi powiedziala ze jest ok na kalkulatorze tez jest ok i względem tego co mi powiedzial lekarz rano tez jest ok. Teraz pauzuje i czekam. Będzie co ma byc
Jivka
Moderator
Może ona myślała o 2 dniowym przyroście? Jest dobrze, więc nie martw się!Dziewczyny mnie tak wkurzyla polozna w poradni gdzie mialam isc jutro ze az sie poplakalam bo mi powiedziala ze maly przyrost. A dzwonilam do tej przychodni gdzie ide za tydzień i polozna mi powiedziala ze jest ok na kalkulatorze tez jest ok i względem tego co mi powiedzial lekarz rano tez jest ok. Teraz pauzuje i czekam. Będzie co ma byc
Neiv
Dziewczyny mnie tak wkurzyla polozna w poradni gdzie mialam isc jutro ze az sie poplakalam bo mi powiedziala ze maly przyrost. A dzwonilam do tej przychodni gdzie ide za tydzień i polozna mi powiedziala ze jest ok na kalkulatorze tez jest ok i względem tego co mi powiedzial lekarz rano tez jest ok. Teraz pauzuje i czekam. Będzie co ma byc
Co za głupia baba! Weź się nie przejmuj, inna położna mówiła, ze jest dobrze i lekarz mówił, ze jest dobrze. Olej ja, na pewno jest dobrze!
Anusiak1990
Nie wlasnie najpierw mi powoedziala ze tego badania nie robi sie codziennie i jej wytlumaczylam dlaczego zrobilam w 24h a one bo były tam 3 poprostu sie wysraly. Przepraszam za slownik ale normalnie dalej sie we mnie gotuje.Może ona myślała o 2 dniowym przyroście? Jest dobrze, więc nie martw się!
Zostaje mi czekac.
reklama