Mam dwoje 6 i 10 lat i jedno poronienie za sobą.Witaj.
Masz już dzieci?
reklama
Ja też odliczam minuty, bo zasypiam za biurkiem.Jej, dziewczyny odliczam minuty do wyjścia z pracy. Mdłości mam takie że szok Sassi witamy napisz coś o sobie
O sobie...Mam 32 lata. 2 dzieci. Rozwód za sobą. Teraz układam sobie życie na nowo.
Lena142
Fanka BB :)
WitamyJa też odliczam minuty, bo zasypiam za biurkiem.
O sobie...Mam 32 lata. 2 dzieci. Rozwód za sobą. Teraz układam sobie życie na nowo.
Życzę w takim razie powodzenia i dużo zdrówka Tobie i malenstwu, to będzie piękny nowy start
Dziękuję i ja wszystkim w grupie życzę dużo zdrówka i spokojnych 9ciu miesięcy bez żadnych przygód.Witamy
Życzę w takim razie powodzenia i dużo zdrówka Tobie i malenstwu, to będzie piękny nowy start
Vinszka
To już takie duże dzieci, będziesz miała pomocników [emoji3526]Mam dwoje 6 i 10 lat i jedno poronienie za sobą.
Chyba najbardziej szczęśliwa jest córka, syn ma już 10 lat i swoje sprawy, ale cieszy się i mówi, że woli kolejną siostrę. Nie wiem czemu ale ciągle gada, że ma nadzieję, że to będzie dziewczynka.To już takie duże dzieci, będziesz miała pomocników [emoji3526]
MalaMi9203
Zaangażowana w BB
U mnie syn ma 9 lat i wolał by kolejnego brata [emoji848]Chyba najbardziej szczęśliwa jest córka, syn ma już 10 lat i swoje sprawy, ale cieszy się i mówi, że woli kolejną siostrę. Nie wiem czemu ale ciągle gada, że ma nadzieję, że to będzie dziewczynka.
Jivka
Moderator
Szkoda [emoji3525] Jak będziesz miała ochotę to wróć do nas [emoji8] Zawsze przyjmiemy z otwartymi ramionami!Dziewczyny,gratuluję wszystkim i życzę żebyśmy miały spokojne ciąże. Z przyczyn o których nie chcę tu pisać, żegnam się z forum, czekam już tylko na usunięcie konta. Mam nadzieję że spotkackie tu lepszych ludzi niż ja i będziecie szczęśliwe. Jeszcze raz wszystkiego naj i żegnam się.
Ja po pierwszych mówiłam że córka będzie jedynaczką [emoji14] A od roku walczymy o drugie, w sumie walczymy to źle słowo bo jak trafiamy w dni płodne to od razu jestem w ciąży [emoji33]Nie zarzekam... zarzekalam się, ze drugie bedzie jak starsze bedzie mialo minimum 4 lata... ma 21 msc [emoji1787]
Cześć witaj, mam córkę 6 lat więc podobny wiek [emoji4] Tylko że ona nic nie wie i jeszcze długo się nie dowie [emoji4]Cześć, czy mogę się wprosić do Was? Termin na 28 listopad .
Zając Czerwcowy
Nie zazdrość:* jednym idzie szybciej, drugim troche wolniej... ważne, ze się udałoOjoj, ale chyba nie z listopadówek, ktoś Ci dał w kość? Oh Kochana, szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że macie się z kruszynką dobrze. Całuję ;**
@Zając Czerwcowy powiem szczerze, że ukłuła mnie zazdrość w kwestii wypowiedzi o szybkim "zapładnianiu". Cieszę się, że nie każdy przechodzi takie trudne momenty.
reklama
Zając Czerwcowy
Brawo !!!Ja też odliczam minuty, bo zasypiam za biurkiem.