Vinszka
Fanka BB :)
I tak super! Za tydzień już będzie serduszko. [emoji3590][emoji3590]Tak jak myślałam jest pecherzyk tylko, ale ważne że na swoim miejscu [emoji3590][emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak super! Za tydzień już będzie serduszko. [emoji3590][emoji3590]Tak jak myślałam jest pecherzyk tylko, ale ważne że na swoim miejscu [emoji3590][emoji3590]
Nie zarzekam... zarzekalam się, ze drugie bedzie jak starsze bedzie mialo minimum 4 lata... ma 21 msc [emoji1787]Ja też mówiłam na 2 koniec... Także nie zarzekaj się... Ja się zarzekalam że nie będzie koniec i kropka... A teraz mam[emoji28]
No jest masakra... 12/13.04 Mam szkolenie wyjazdowe. Przezornie jak się tylko dowiedziałam o ciazy kupilam dwie pary eleganckich spodni ciazowych, do tego luźna sukienkę na imprezę. I dobrze zrobiłam...Który to tydzień?
edit. Doczytałam że 8. To ja mam czas jeszcze [emoji23] jutro wybije pełny 5 także, kwestia 3 tygodni? [emoji848] O ja cię kręcę...
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] u nas ,,zapladnianie" idzie w równie szybkim tempie wiec po porodzie spirala z hormonami [emoji23]Wystarczy tylko nie zakładać, że skoro masz już 35 lat (więc już bankowo tak łatwo w ciążę nie zajdziesz) i z kalendarzyka (i tylko z niego ) wychodzi, że nie masz danego dnia dni płodnych, to możesz sobie odpuścić antykoncepcję TEN JEDEN RAZ, to może Ci się udać .
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] u nas ,,zapladnianie" idzie w równie szybkim tempie wiec po porodzie spirala z hormonami [emoji23]
Ojoj, ale chyba nie z listopadówek, ktoś Ci dał w kość? Oh Kochana, szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję, że macie się z kruszynką dobrze. Całuję ;**Dziewczyny,gratuluję wszystkim i życzę żebyśmy miały spokojne ciąże. Z przyczyn o których nie chcę tu pisać, żegnam się z forum, czekam już tylko na usunięcie konta. Mam nadzieję że spotkackie tu lepszych ludzi niż ja i będziecie szczęśliwe. Jeszcze raz wszystkiego naj i żegnam się.
Hej! Rozgość się, bo termin mamy identyczny! Jak się czujesz?Cześć, czy mogę się wprosić do Was? Termin na 28 listopad .