reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Sorki ale od rana miałam bieganine. Jestem po rozmowie ze swoim lekarzem, przyjmuje w czwartek ale powiedzial, że jeśli nic nie będzie się działo to mam poczekać do swojej normalnej wizyty we wtorek. Chciałam się gdzieś dostać dziś na NFZ, mogę przyjść ale usg nie będzie,bo na to trzeba się zapisać wcześniej. (maja w innym gabinecie czy coś) Więc to dla mnie bezsensu. Póki co od wczoraj żadnych plamień, żadnych krwawień, rano tylko mdłości. Mam nadzieję, że to był fałszywy alarm.
To dobrze, jak nie ma plamień to się nie przejmuj na zapas
Będzie dobrze

reklama
@Babeczki gratulacje
Trochę Wam zazdroszczę tych zwolnień
Ja pracuje u siebie Wiec dopóki będę mogła to będę pracować
W pierszej mie było mnie łącznie tylko5 mięs l4+macierzyński teraz napewno będzie to dłużej bo stwierdziłam że nie ma co przesadzać a praca zawsze się jakaś znajdzie jal coś

Mąż dzisiaj mi powiedział że od rana jestem okropna [emoji23] na dworze mi śmierdzi, w aucie zapach śmierdzi, jego perfumy śmierdza... Jak on wytrzyma do listopada to medal chce [emoji23] ja się zastanawiam jak ja ze sobą wytrzymam
Jej, ja też mam z wech wyostrzony o 1000procent :D wszystko mi śmierdzi

reklama
hej dziewczyny, szukałam tego wątku już 2 tygodnie temu po pierwszej becie, ale nie mogłam znaleźć...sama nie wiem czemu w sumie. Ale do rzeczy witam wszystkie listopadówki. 12.03- beta 88, 14.03- beta 248, 18.03 - usg widoczny pęcherzyk. Jestem obecnie w 6t 6dc. Termin planowo na 21 listopad wiec chyba końcówka miesiąca, czy któraś też tak ma? Kolejną wizytę mam na 03.04 wtedy lekarz powiedział, że założymy kartę ciąży i wszystkie skierowania na badania. Dostałam jedynie zalecenia żeby brać witaminy Composita Mama DHA, a wy jak juz po wizytach, gdzie słychac serduszko? Nie mogę sie doczekać.

Do góry