reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Dziewczyny strasznie mnie denerwuje fakt, że lekarz przyjmujący na NFZ nie ma w gabinecie usg ja wiem, że to są pewnie drogie rzeczy.. Ale według mnie powinna być to norma w dzisiejszych czasach. Ostatnim razem jak wylądowałam w szpitalu na oddziale chirurgicznym to zbadali mnie ręcznie i nie pobrali nawet krwi ani nie zrobili usg. Lekarka powiedziała, że najwięcej okazuje się jak otworzą brzuch:baffled:

Ja nie chodzę na NFZ. Niby człowiek opłaca składki, a traktowany jest jak ....

reklama
Też nie chodzę na nfz, ale mój z luxmedu też nie ma usg w gabinecie :/ Albo ma bardzo rzadko. Więc w sumie jak mi się nie poszczęści to jutro tego usg nie zobaczę [emoji24]

Dziewczyny strasznie mnie denerwuje fakt, że lekarz przyjmujący na NFZ nie ma w gabinecie usg ja wiem, że to są pewnie drogie rzeczy.. Ale według mnie powinna być to norma w dzisiejszych czasach. Ostatnim razem jak wylądowałam w szpitalu na oddziale chirurgicznym to zbadali mnie ręcznie i nie pobrali nawet krwi ani nie zrobili usg. Lekarka powiedziała, że najwięcej okazuje się jak otworzą brzuch:baffled:
Ja chodzę prywatnie (enelmed) i tam w gabinecie też nie ma USG, trzeba się zapisywać osobno. Bardzo to uciążliwe.

Super [emoji4]Tylko się cieszyć
Super! Szybko dostałaś tą kartę. Aż szok dla mnie. Ja musiałam czekać do 8 tc [emoji14] i to samiutenki koniec.

Mam nadzieję, że i mnie takie szczęście spotka.
Super ! Ja jeszcze 2 dni :-)
Super[emoji3526] to szybko serduszko zobaczyłas
ja byłam w 6+1, lekko coś migało (serducho) i tez dostałam kartę :)
Bomba :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: to świętujemy !

już nie mogę doczekać się serduszka ! u mnie dziś według om 4tydzien 4 dzień wiec jeszcze dalekooooo
Gratulacje!:) fajnie, że masz już kartę ciąży:)
Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Dziekuje wszystkim [emoji3590][emoji16]

Lekarka mi powiedziala, ze jesli bedzie dzis serduszko, a beta przyrasta pieknie, to zalozy karte, no i na usg za chwile pieknie bilo :):)

Dopada mnie jakis dół, mam dosyć pracy, denerwuje mnie dziś wszystko, od rana męczą mdłości. Najchętniej rzuciłabym wszystko i poszła spać do domu

Ja chodzę prywatnie, do Pani dr która przyjmuje w szpitalu. Teraz ma mi dac skierowanie do poradni przyszpitalnej na nfz na zbadanie serducha, bo mam wypadanie zastawki.

reklama
Asiak mam identycznie. Mdłości mnie trzymają. Do tego spadek formy i taki wk... na wszystko ;)
Mąż dzisiaj mi powiedział że od rana jestem okropna [emoji23] na dworze mi śmierdzi, w aucie zapach śmierdzi, jego perfumy śmierdza... Jak on wytrzyma do listopada to medal chce [emoji23] ja się zastanawiam jak ja ze sobą wytrzymam

Do góry