joasiaaa
Fanka BB :)
21 dni po owulacji beta 30,00,A jaka mialas i w którym dniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 dni po owulacji beta 30,00,A jaka mialas i w którym dniu
Jesteś pewna że to był powód poronienia? Nie chcę negować ale szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby kwasy omega mogły tak wpłynąć na ciążę. I też nigdy nie słyszałam, że są zakazane w pierwszym trymestrze. Przecież idąc tą drogą nie powinno się spożywać ryb. No ale jeśli się mylę to oczywiście zwracam honor.Ja osobiscie tych witamin nie polecam! Przez nie moja ciaza sie rozwijala nieprawidlowo i w 6tyg poronilam bo przestalo bic serduszko. A z powodu tego ze 1 tavletka w tym zestawie jeat rozowa ale w niej sa witaminy i sa okej ale te 2 to tran oleisty. A tabletki oleiste bierze sie w 2trymestrze ciazy!
nie rób codziennie bo będzie niemiarodajne, zrób po 48h , lub poźniej, kalkulator później wyliczy czy jest prawidłowy przyrostDziewczyny jestem wariatka wiem ale odszukalam moja pierwsza bhcg z mloda i noe dosc ze byla robiona poznoej jesli chodzi o dc to kej wielkosc też nie byla nadzwyczajna zrobię jutro powtorke i mysle ze juz sie nie bede denerwować co ma byc to bedzie.
Zrób tak, żeby oznaczyć przyrost i jak będzie w normie to się nie zastanawiaj czy wartość mała czy nie. Prawidłowy przyrost jest najważniejszyDziewczyny jestem wariatka wiem ale odszukalam moja pierwsza bhcg z mloda i noe dosc ze byla robiona poznoej jesli chodzi o dc to kej wielkosc też nie byla nadzwyczajna zrobię jutro powtorke i mysle ze juz sie nie bede denerwować co ma byc to bedzie.
cialam zribic jutro zeby bylo na czwartek na wizyte ale moze faktycznie sie wstrzymamnie rób codziennie bo będzie niemiarodajne, zrób po 48h , lub poźniej, kalkulator później wyliczy czy jest prawidłowy przyrost
Przepraszam za pismo ale mala mi tu chce wiadomości do Was wysylacCh
cialam zribic jutro zeby bylo na czwartek na wizyte ale moze faktycznie sie wstrzymam
Ja właśnie czytałam że robili badania i w tranie jest dużo Wit A, a ona ma wpływ na wady w rozwoju ciąży i należy brać leki z kwasami omega tylko po konsultacji z lekarzem. Były to badania z tamtego roku.Jesteś pewna że to był powód poronienia? Nie chcę negować ale szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby kwasy omega mogły tak wpłynąć na ciążę. I też nigdy nie słyszałam, że są zakazane w pierwszym trymestrze. Przecież idąc tą drogą nie powinno się spożywać ryb. No ale jeśli się mylę to oczywiście zwracam honor.
Sprawdziłam właśnie wyniki badań i jutro znowu wycieczka do rodzinnego. Badania moczu wykazały na wszystko czego nie powinno tam być. Być może stąd ten ból podbrzusza, bo wyniki wskazują ewidentnie na infekcję [emoji17]
Bakterie wychodziły mi często przy rutynowych badaniach, a teraz są jeszcze leukocyty, erytrocyty, białko, śluz i nabłonki. Przyznaję że próbkę pobrałam w przychodni, bo zapomniałam tej z domu, ale powiem o tym lekarzowi i on zdecyduje czy powtórzyć badania. Pieczenia i bólu nie mam, ale na siku jestem ze 20 razy dziennie, więc zobaczymy czy to objaw ciąży czy infekcji [emoji849]A dobrze zrobiłaś badanie? Może mocz za długo poleżał w cieple? Mi również ostatnio wyszły bakterie w moczu a żadnych innych objawów nie mam.