Lena142
Fanka BB :)
Na wizytach prywatnych z reguły nie ma problemu żeby wejść z partnerem, to przecież ważne dla was obu my razem też planujemy wejść na prywatnej 9 kwietnia na 4DJej, dziewczyny dwa dni tu nie zaglądałam, a tu już tyle stron, szalone jesteście
Ja czekam na wizytę 1 kwietnia mam na 19:40 więc dość późno, ale na spokojnie po pracy chcę się ogarnąć no i chcemy iść razem. Lekarz chyba nie powinien mieć nic przeciwko, że wejdę z partnerem?
Biję się też z myślami odnośnie zwolnienia z pracy. U mnie jeszcze nikt nie wie nic, poza jedną koleżanką, ale ostatnio jest straszna atmosfera, niestety moja szefowa ma zadatki na mobbingującą pracowników i tak sobie myślę czy nie zaszkodzę dziecku takim ciągłym stresem Miałam plany pracować do końca kwietnia, ale teraz to się mocno zastanawiam. Wy od kiedy jesteście na zwolnieniach? albo od kiedy planujecie?
Jeśli chodzi o to jak długo pracować to myślę że max do końca kwietnia właśnie bo już szef wykombinowal osobę za mnie i mam uczyć za jakiś czas ale ciekawe co będzie na wizycie 2 kwietnia..