reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

A ja dopiero za dwa tyg.wizyta ,oszalec idzie ale jak usłyszę serduszko i że wszystko ok to chyba umrę ze szczęścia.
Ja powiem dopiero wszystkim w drugim trymestrze,nie chce później każdemu się tłumaczyć gdyby coś było nie tak
A wczoraj byliśmy spotkać się ze znajomymi i mój wypił trochę i wypalił "w ciazy puszczają bez kolejki" bo chciałam iść siku a była kolejka ,myślałam że dostanie po głowie ehh;):p

reklama
Witam sie serdecznie... Troche w strachu ale nadzieje zawsze jest. Od czwartku wiem ze bede listpadowa mamusia ale dopiero dzisiaj minal termin miesiaczki i pokazaly sie dwie kreski ktore mnie zadowolily i daly nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Dwa lata temu tez byłam na forum listopadoweczek ale urodzilam w pazdzierniku. Teraz wg kalendarzy mam termin na 29.11 w porywach do 1.12 ale napewno do grudnia nie dotrwam. Mam dwie coreczki. Prawie osmiolatke brzdaca na piersi i kupę strachu mam nadzieję ze zostane z Wami do listopada. Jestem juz 6ciazach teraz 7 i mam nadzieję ze ta bedzie szczesliwa. Ostatnia ciaza biochemiczna miesiac temu. Teraz wyglada to wszystko troszke inaczej wiec powinno byc dobrze. Jestem na luteinie ze wzgledu na plamienie. Jutro wizyta u lekarza. Wklejam moj test

Załączniki

• 15534442158706108453010530793764.jpg
    15534442158706108453010530793764.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 86
Witam sie serdecznie... Troche w strachu ale nadzieje zawsze jest. Od czwartku wiem ze bede listpadowa mamusia ale dopiero dzisiaj minal termin miesiaczki i pokazaly sie dwie kreski ktore mnie zadowolily i daly nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Dwa lata temu tez byłam na forum listopadoweczek ale urodzilam w pazdzierniku. Teraz wg kalendarzy mam termin na 29.11 w porywach do 1.12 ale napewno do grudnia nie dotrwam. Mam dwie coreczki. Prawie osmiolatke brzdaca na piersi i kupę strachu mam nadzieję ze zostane z Wami do listopada. Jestem juz 6ciazach teraz 7 i mam nadzieję ze ta bedzie szczesliwa. Ostatnia ciaza biochemiczna miesiac temu. Teraz wyglada to wszystko troszke inaczej wiec powinno byc dobrze. Jestem na luteinie ze wzgledu na plamienie. Jutro wizyta u lekarza. Wklejam moj test
Witamy :) córeczka starsza już wie?

Ja też kawę piję rano z mlekiem ale ograniczam się teraz tylko do jednej (a potrafiłam pić po 3-4 nieraz).
U mnie na razie nuda (odpukać!) poza bolącymi piersiami i totalny brakiem apetytu to nic się nie dzieje.. oby tak jak najdłużej.
Mi tętno niie tyle skacze co zanika :D mam nieraz 52-53 ale chyba taka moja uroda po prostu bo z sercem wszystko okej.
Dziewczyny, a czy Wy już pochwaliłyście się rodzinom i znajomym czy czekacie jeszcze ?
My czekamy do serduszka, żeby powiedzieć rodzinie. Powiemy pewnie po 12 kwietnia bo wtedy wyjeżdżam na konferencję, bedzie u nas moja mama wiec wtedy jej powiemy. Tesciow tez wtedy. W 1 ciąży czekaliśmy do ,,po" usg w 13 tyg ale teraz tak się nie da... strasznie juz mi wyszedł brzuch.
Wie tylko współpracownica oraz 2 przyjaciółki.

Myślę że każda tu z nas może powiedzieć, że jest w strachu [emoji2] Witaj i mam nadzieję że wszystkie wytrwamy razem przez te 8 miesięcy już [emoji108]

Aktualnie nie czuje bólu krzyża, kłucia nic... jak jest - to źle jak nie mam - to też nie dobrze.

Jakieś faktycznie USG przenośne by się przydało. Kupiłabym.

reklama
Myślę że każda tu z nas może powiedzieć, że jest w strachu [emoji2] Witaj i mam nadzieję że wszystkie wytrwamy razem przez te 8 miesięcy już [emoji108]

Aktualnie nie czuje bólu krzyża, kłucia nic... jak jest - to źle jak nie mam - to też nie dobrze.

Jakieś faktycznie USG przenośne by się przydało. Kupiłabym.
Mnie martwi bol jajnika i to nie tego ktory bolal podczas owulacji no ale wszystko okaze sie jutro. Kiedy najwcześniej widac pecherzyk na usg?

Do góry