reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Taaak ja mam serducho daje mi się we znaki cały czas mam kołatania ( przed ciąża też miałam ale mniejsze ) ...z plusem też potrafiłam mieć skoki w spoczynku ( 120 ) ...w chwilach ciężkich brałam beta blokery.U kardiologa nic nie stwierdzono lekka arytmia i podwyższony puls.Teraz mam Acard przepisany ( podobno też coś poprawia pracę serca ) :wink:
Ja serce przebadane, wszytko było ok. Mam wypadanie zastawki a to defekt kosmetyczny podobno, który daje tylko odczucia

reklama
Ja miałam okropne duszności ostatnio i się wystraszyłam że to skoki ciśnienia ale lekarz mnie uspokoił że to od tarczycy.
Ja miałam tsh teraz1.6 a lekarz i tak mi podwyższył dawkę bo powiedział że w ciąży i tak skoczy do góry ale akurat jemu to ufam
Ja miałam tsh 2,55. Biorę 5dni 50 i 2 dni 75

Ja też kawę piję rano z mlekiem ale ograniczam się teraz tylko do jednej (a potrafiłam pić po 3-4 nieraz).
U mnie na razie nuda (odpukać!) poza bolącymi piersiami i totalny brakiem apetytu to nic się nie dzieje.. oby tak jak najdłużej.
Mi tętno niie tyle skacze co zanika :D mam nieraz 52-53 ale chyba taka moja uroda po prostu bo z sercem wszystko okej.
Dziewczyny, a czy Wy już pochwaliłyście się rodzinom i znajomym czy czekacie jeszcze ?

reklama
Do góry