E
Estta
Gość
A jaka bierzecie dawke kwasu foliowego? Mi lekarz przepisal 5 mg. I sie zastanawiam czy aby nie za duza..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zawsze przy niedzieliPijecie kawkę?
Nie. Z moim wechem bez zmianDziewczyny czy Wy też macie tak wyczulony węch? Normalnie nie mogę, nawet mi antypespirant przeszkadza
Jeśli taka przepisał to chyba wie co robiA jaka bierzecie dawke kwasu foliowego? Mi lekarz przepisal 5 mg. I sie zastanawiam czy aby nie za duza..
Ja biorę dwa foliki albo dwie pregny. Dwa foliki zalecił mi lekarz. Nna początku ciąży im więcej tym lepiejA jaka bierzecie dawke kwasu foliowego? Mi lekarz przepisal 5 mg. I sie zastanawiam czy aby nie za duza..
Taaak ja mam serducho daje mi się we znaki cały czas mam kołatania ( przed ciąża też miałam ale mniejsze ) ...z plusem też potrafiłam mieć skoki w spoczynku ( 120 ) ...w chwilach ciężkich brałam beta blokery.U kardiologa nic nie stwierdzono lekka arytmia i podwyższony puls.Teraz mam Acard przepisany ( podobno też coś poprawia pracę serca )Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, macie skoki pulsu lub kołatania serca? Przed ciąża brałam proprnolol ale w ciąży podobno nie można. Jutro wizyta u gin to zapytam
Ja miałam okropne duszności ostatnio i się wystraszyłam że to skoki ciśnienia ale lekarz mnie uspokoił że to od tarczycy.Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, macie skoki pulsu lub kołatania serca? Przed ciąża brałam proprnolol ale w ciąży podobno nie można. Jutro wizyta u gin to zapytam
Ja jutroKto w tym tygodniu wizytuje i czeka na widok serduszka?
Jaaa! ktos jeszcze ?