reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Pijecie kawkę? :rofl:
Jak zawsze przy niedzieli
20190324_113952.jpeg

@Sysia29 ja kawkę rzuciłam w lipcu jak zaszłam w poprzednią ciążę i po stracie nie wróciłam bo liczyłam na kolejną ciążę [emoji4] Sporadycznie sobie pozwalałam. Generalnie w ciąży nie piję kawki [emoji4]

@TakaJaPaulina witamy! Trzymam kciuki za nudną ciążę [emoji110][emoji110]

@Estta od grudnia biorę Pregna Start i tam jest 8g kwasu, tego chyba przedawkować się nie da?

@Zajac Czerwcowy ja idę w środę ale serduszka chyba może jeszcze nie być... Bo będzie dopiero 5+4

Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, macie skoki pulsu lub kołatania serca? Przed ciąża brałam proprnolol ale w ciąży podobno nie można. Jutro wizyta u gin to zapytam
Taaak ja mam serducho daje mi się we znaki cały czas mam kołatania ( przed ciąża też miałam ale mniejsze ) ...z plusem też potrafiłam mieć skoki w spoczynku ( 120 ) ...w chwilach ciężkich brałam beta blokery.U kardiologa nic nie stwierdzono lekka arytmia i podwyższony puls.Teraz mam Acard przepisany ( podobno też coś poprawia pracę serca ) :wink:

Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, macie skoki pulsu lub kołatania serca? Przed ciąża brałam proprnolol ale w ciąży podobno nie można. Jutro wizyta u gin to zapytam
Ja miałam okropne duszności ostatnio i się wystraszyłam że to skoki ciśnienia ale lekarz mnie uspokoił że to od tarczycy.
Ja miałam tsh teraz1.6 a lekarz i tak mi podwyższył dawkę bo powiedział że w ciąży i tak skoczy do góry ale akurat jemu to ufam

reklama
Do góry