reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Cześć Dziewczyny, moge dołączyć?
Podczytuje Was już jakiś czas, ale dopiero dzisiaj stwierdziłam, że założę konto :)
Ja jestem w mojej pierwszej ciąży, wg daty ostatniej miesiączki termin mam na 17.11.
Pierwszą wizytę u gina mam na 01.04, czyli będe wtedy w 7 tygodniu ciąży. Tak mi doradziła znajoma położna, ale teraz jak Was podczytuję to się zastanawiam czy nie zwlekam za bardzo z tą wizytą, zwłaszcza, że mam hashimoto. Ale wszystko jest dla mnie takie nowe, świeże, jestem po części szczęśliwa, a po części przerażona ;)
Hej :) ja tez mam termin na 17.11:)

Ja dzis odebralam bete i w 4 dni od wtorku z 6 972 wzroslo do 28 371 [emoji3590][emoji3590]
Nie mam zadnych objawow oprócz tego, ze czasem cos tam mnie ciagnie w podbrzuszu :)

Ja jestem bez przejsc tfu tfu (pierwsza ciaza) więc mam nadzieję ze zdrowa i bedzie trwała 9 miesiecy :D ale za to wyczekiwana prawie 3 lata i w koncu uzyskana przez in vitro:) wiec dmucham na nia jak moge [emoji16][emoji16][emoji28]

We wtorek mam wizyte to bedzie 6t2d czyli 7 tydzien :D oby bylo serduszko:) tydzien wczesniej mialam 2mm zarodek :):)

reklama
Dziewczyny cieszcie się że nie macie mdłości to jest jakiś koszmar :( Nie zjem to mnie mdli znowu jak zjem to mi się odbija i zaraz zaczyna mdlic Na szczęście nie wymiotuje Może któraś ma jakis sposób na te mdłości? A tak wogole to rano budze sie z takim dziwnym smakiem w buzi jak bym dzien wcześniej popila do tego ciągle mi się pić chce
Zjedz coś przed wstaniem z łóżka rano. Cokolwiek. Ja wcinam chrupkie pieczywo, wystarczy nawet jeden kawałek, popijam wodą i wtedy w ciągu dnia jest duuuużo lepiej. Spróbuj, może zadziała też u Ciebie. Jak masz taką możliwość to kładź się na brzuchu jak Cię mdli, pomaga choć ciężko w to uwierzyć. A no i nie dopuszczaj do mocnego głodu bo wtedy jest najgorzej (bo spada cukier czy coś takiego). Trzymam kciuki :):):)

Patrzcie co dostalam od przyjaciółek ♡ jestesmy na ,,drinku"
IMG-20190323-WA0056.jpeg

reklama
Do góry