reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Witajcie dziewczynki :) i ja zapytam czy można dołączyć??? Kreseczki już widziałam... 3 testy pokazały to samo na dzień przed @.a dziś już 3 dzień i okres nie przyszedł. Więc to będzie moja 3 ciąża w dodatku nieplanowana ale i tak się zdarza. A może wkoncu będzie córka bo dwóch rozbujnikow już w domu. jeszcze nie byłam u lekarza wybieram się w środę.... Według obliczeń termin będzie na 28 listopada.
28.11 to dzień moich urodzin [emoji3590]

Odebralam betę i mam 1312 w 5+0 [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
28.11 to dzień moich urodzin [emoji3590]

Odebralam betę i mam 1312 w 5+0 [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
U mnie to jakiś 4 tydzień a wiem dokładnie że to w rzeczywistości 2 tygodnie dopiero (a wiem bo w owulacje zawsze bolały mnie jajniki okropnie) więc nawet jak pójdę do gina to jeszcze niewiele będzie widać.

Witajcie dziewczynki :) i ja zapytam czy można dołączyć??? Kreseczki już widziałam... 3 testy pokazały to samo na dzień przed @.a dziś już 3 dzień i okres nie przyszedł. Więc to będzie moja 3 ciąża w dodatku nieplanowana ale i tak się zdarza. A może wkoncu będzie córka bo dwóch rozbujnikow już w domu. jeszcze nie byłam u lekarza wybieram się w środę.... Według obliczeń termin będzie na 28 listopada.
Cześć! To termin tak jak u mnie. [emoji3590]

O super a jak u ciebie z dolegliwościami??? U mnie poza zaostrzonym wechem, okropnie mnie wysypalo na twarzy, dekolcie szyi głowie plecach i ramionach... Podejrzewam że będzie córka z chłopcami miałam idealna cerę w obu ciazach.
Mnie kłuje czasami w macicy i czuje się zmęczona. Wcześniej też tak miałam, ale ciąża bez dzieci jest zupełnie inna. Śpisz kiedy i ile chcesz [emoji87][emoji16]

@Vinszka wychodzi na to ze mam termin dzien po Tobie :) ale to na razie sama tak wyliczyłam
Ja też, ale miałam wszystko według cyklu. Wizytę pęcherzykową mam w piątek, także termin z USG może się zmienić. Czekam z utęsknieniem na serduszko, to takie piękne jak puka w rytmie. [emoji3590] No... ale na to sobie jeszcze poczekam. [emoji3]

reklama
Mnie kłuje czasami w macicy i czuje się zmęczona. Wcześniej też tak miałam, ale ciąża bez dzieci jest zupełnie inna. Śpisz kiedy i ile chcesz [emoji87][emoji16]
Oj dokładnie.... Ja do tego jeszcze po nockach w pracy... Akurat w piątkowa noc miałam wolne ale nie spałam cała noc nie dało się i teraz ledwo padam... Dlatego będę we środę biegła do mojej pani doktor po l4 niestety nie ma innej możliwości a pozatym moje ciąże byly zagrożone obie wcześniej więc wolę dmuchać na zimne i oszczędzać się ile mogę nawet jeśli czuje się w miarę dobrze.

Do góry