Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nooo ale uśmiechem nie wykarmiszUśmiech dziecka i jego radość zrekompensuja Ci każde pieniądze gratulacje i wszystkiego dobrego na przyszłe miesiące [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ale uśmiechem nie wykarmiszUśmiech dziecka i jego radość zrekompensuja Ci każde pieniądze gratulacje i wszystkiego dobrego na przyszłe miesiące [emoji6]
Pracować najdłużej jak sie daWłaśnie dziewczyny a mam do Was pytanie czy zamierzacie szybko iść na L4, czy może poszliście od razu jak się dowiedziałyscie czy też może chcecie długo pracować?
Ciężko powiedzieć, okres niby 31 stycznia ale poprzednia ciąża też była młodsza o tydzień. Max 6Będzie dobrze głowa fmdo góry beta rosnie a który to tydzień??
Właśnie dziewczyny a mam do Was pytanie czy zamierzacie szybko iść na L4, czy może poszliście od razu jak się dowiedziałyscie czy też może chcecie długo pracować?
No mój 28 stycznia podobnie zobaczymyCiężko powiedzieć, okres niby 31 stycznia ale poprzednia ciąża też była młodsza o tydzień. Max 6
Ja mam głupia sytuacje.. na pół etatu mam tak dużo pracy, wykorzystywanie ze zazwyczaj robi się z tego 5-6 h zmywanie podłogi odkurzanie kurze robienie wszystkiego nawet wiązanie butów szefowej. Cały czas mi mówi ze nie mogę znając w ciąże bo mnie zabije, niby żart ale bardzo się stresuje
Wiadomo że zawsze jest lepiej przemyśleć budżet przed, ale jeśli to niespodzianka dla rodziców to jednak wydaje mi się że zawsze jest jakiś sposób. Nie trzeba kupować najdroższych pampersow i ubranek, a tata może się zmotywować do dodatkowej pracy. Są różne sposoby, wystarczy chcieć a ten uśmiech i samo dziecko właśnie motywuje..Nooo ale uśmiechem nie wykarmisz