reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

A macie jakieś zachciewajki? Ja na owoce soczyste i wczoraj musiałam napić się coli inaczej bym umarła :D odrzuciło mnie od słodyczy a uwielbiam
Mm owocki też dobre :D ale ja znów nie wiem czemu ale płatki Corn Flakes'y na sucho wcinam codziennie, nie umiem się oprzeć [emoji1] ostatnio prawie całą paczkę zjadłam... Wolałabym mieć zachcianki na coś zdrowszego;)

reklama
Uu.. Jedynie wolne wchodzi w grę? Ale może to lepiej bo ja np. Jak zobaczę że beta przyrosla za mało to będę już fiksować a tak to w środę na usg się i tak okaże wszystko.. I się waham. Ale znając życie i tak pójdę. U nas na szczęście w pracy z tym problemu nie ma zeby godzinę pozniej przyjść albo wyjść :)
pewnie mogłabym zakombinować, że się spóźnię chwilę, i wlecę do labo o 7, ale nie chcę wzbudzać podejrzeń - już w zeszłym tygodniu dwa razy kominowałam jak to zrobić i na betę iść..
no to będzie dłuuuugi weekend. byle do poniedziałku do 16:40 i obym coś zobaczyła na ekranie u ginekologa

aż tak się chyba nie martwię o betę hmm. w ciągu 6 dniu wzrosło z 30 do 940, to dość spory wzrost, testy także ciemnieją, dzień po tym gdy było 940 tłusta krecha na teście, musi być dobrze

pewnie mogłabym zakombinować, że się spóźnię chwilę, i wlecę do labo o 7, ale nie chcę wzbudzać podejrzeń - już w zeszłym tygodniu dwa razy kominowałam jak to zrobić i na betę iść..
no to będzie dłuuuugi weekend. byle do poniedziałku do 16:40 i obym coś zobaczyła na ekranie u ginekologa

aż tak się chyba nie martwię o betę hmm. w ciągu 6 dniu wzrosło z 30 do 940, to dość spory wzrost, testy także ciemnieją, dzień po tym gdy było 940 tłusta krecha na teście, musi być dobrze
Spokojnie na pewno będzie już coś widać :) do poniedziałku już masz tylko kilka dni, do środy dalej :D oj obysmy się wszystkie uspokoiły po tych USG.. [emoji18]

a macie może jakieś swoje sposoby na zaparcia? oczywiście takie nieszkodliwe dla ciąży
myślałam, że picie parzonego siemienia lnianego , ale wyczytałam, że też nie można...

a macie może jakieś swoje sposoby na zaparcia? oczywiście takie nieszkodliwe dla ciąży
myślałam, że picie parzonego siemienia lnianego , ale wyczytałam, że też nie można...
To w ogóle siemienia nie można? Ja czasem miele i dodaje trochę do jogurtu jak już tak mocno mnie zaprze i działa cuda ;) hmm ale jak nie można.. [emoji87]

To w ogóle siemienia nie można? Ja czasem miele i dodaje trochę do jogurtu jak już tak mocno mnie zaprze i działa cuda ;) hmm ale jak nie można.. [emoji87]
no różnie piszą.... ogolnie cokolwiek co działa przeczyszczająco nie powinno się stosowac w ciązy, bo skurcze mieśni są niebezpieczne... chyba ginekologa podpytam
wiem, że są czopki EvaQue czy jakoś tak (dozwolone w ciąży), ale na mnie nie działają

Ojeny.. Mąż się rozchorował. Wrócił do domu z grupą. Chyba będzie separacja do czasu aż się wykuruje.. Chociaż zwykle nie wiem czemu ale się nie zarazamy :D zwykle jak on chory to jakoś na mnie nie przechodzi i na odwrót. Ale teraz się boję.. Jejku jaki to stresujący czas ten początek

Oj stresujacy bardzo :)

Ja juz sie nie moge doczekac powrotu z pracy, poszlabym spac [emoji23][emoji16]

Jutro piateczek i weekend :D
Boli mnie w tym brzuchu caly czas cos ciagnie..

reklama
Do góry