Lena142
Fanka BB :)
Mm owocki też dobreA macie jakieś zachciewajki? Ja na owoce soczyste i wczoraj musiałam napić się coli inaczej bym umarłaodrzuciło mnie od słodyczy a uwielbiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mm owocki też dobreA macie jakieś zachciewajki? Ja na owoce soczyste i wczoraj musiałam napić się coli inaczej bym umarłaodrzuciło mnie od słodyczy a uwielbiam
pewnie mogłabym zakombinować, że się spóźnię chwilę, i wlecę do labo o 7, ale nie chcę wzbudzać podejrzeń - już w zeszłym tygodniu dwa razy kominowałam jak to zrobić i na betę iść..Uu.. Jedynie wolne wchodzi w grę? Ale może to lepiej bo ja np. Jak zobaczę że beta przyrosla za mało to będę już fiksować a tak to w środę na usg się i tak okaże wszystko.. I się waham. Ale znając życie i tak pójdę. U nas na szczęście w pracy z tym problemu nie ma zeby godzinę pozniej przyjść albo wyjść![]()
Spokojnie na pewno będzie już coś widaćpewnie mogłabym zakombinować, że się spóźnię chwilę, i wlecę do labo o 7, ale nie chcę wzbudzać podejrzeń - już w zeszłym tygodniu dwa razy kominowałam jak to zrobić i na betę iść..
no to będzie dłuuuugi weekend. byle do poniedziałku do 16:40 i obym coś zobaczyła na ekranie u ginekologa
aż tak się chyba nie martwię o betę hmm. w ciągu 6 dniu wzrosło z 30 do 940, to dość spory wzrost, testy także ciemnieją, dzień po tym gdy było 940 tłusta krecha na teście, musi być dobrze
To w ogóle siemienia nie można? Ja czasem miele i dodaje trochę do jogurtu jak już tak mocno mnie zaprze i działa cudaa macie może jakieś swoje sposoby na zaparcia? oczywiście takie nieszkodliwe dla ciąży
myślałam, że picie parzonego siemienia lnianego , ale wyczytałam, że też nie można...
no różnie piszą.... ogolnie cokolwiek co działa przeczyszczająco nie powinno się stosowac w ciązy, bo skurcze mieśni są niebezpieczne... chyba ginekologa podpytamTo w ogóle siemienia nie można? Ja czasem miele i dodaje trochę do jogurtu jak już tak mocno mnie zaprze i działa cudahmm ale jak nie można.. [emoji87]
Narazie nie dziękujęTrzymam kciuki za Ciebie!