joasiaaa
Fanka BB :)
dzisiaj się biorę za przesadzanie kwiatków, ot tyle chociaż kwiatki będą miały przyyjemność z tego wszystkiegoLepiej książkę fajna poczytać ja w pracy siedzę za godzinkę do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj się biorę za przesadzanie kwiatków, ot tyle chociaż kwiatki będą miały przyyjemność z tego wszystkiegoLepiej książkę fajna poczytać ja w pracy siedzę za godzinkę do domu
Ja też mam bóle podbrzusze tez mam niepokój a mdłości zeroJa też w pracy i kurde jakoś też mnie podbrzusze boli. Jak tak czytam wasze niepokóje to też się zaczynam bać.. Bo tak dziwnie boli jakoś. Ale chociaż mdłości przeszły uf
No ja przez to wszystko idę jutro na krew i wyniki żeby mieć spokojna głowę przez weekend. Zrobię te wszystkie i bete i chociaż jakoś dotrwam do środyJa za to ani bólu brzucha nie mam , ani mdłości i powiem wam że się nie martwię bo co ma się wydarzyć to się niestety wydarzy i wpływu na to nie mam ,za to myślę pozytywnie i nie mam zamiaru się zadręczać złymi myślami ,radzę dziewczyny nastawienie zmienić bo to źle wpływa na fasolki [emoji6]
U mnie ciężko bo poprzednia straciłam staram się myśleć pozytywnie : ) nie mamy wpływu na to żadnegoJa za to ani bólu brzucha nie mam , ani mdłości i powiem wam że się nie martwię bo co ma się wydarzyć to się niestety wydarzy i wpływu na to nie mam ,za to myślę pozytywnie i nie mam zamiaru się zadręczać złymi myślami ,radzę dziewczyny nastawienie zmienić bo to źle wpływa na fasolki [emoji6]
woda? o ile to można nazwać zachcianką? piję dosłownie hektolitry, jak na kacu ehh i ciągle czuję "gęsto" w ustachA macie jakieś zachciewajki? Ja na owoce soczyste i wczoraj musiałam napić się coli inaczej bym umarła odrzuciło mnie od słodyczy a uwielbiam
Uu.. Jedynie wolne wchodzi w grę? Ale może to lepiej bo ja np. Jak zobaczę że beta przyrosla za mało to będę już fiksować a tak to w środę na usg się i tak okaże wszystko.. I się waham. Ale znając życie i tak pójdę. U nas na szczęście w pracy z tym problemu nie ma zeby godzinę pozniej przyjść albo wyjśćteż bym powtórzyła betę, ale niestety nie mam jak wyjśc z pracy a labolatorium tylko do 11