reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Dziewczyny jest któraś z Was z Warszawy? Polecacie konkretnego lekarza do prowadzenia ciąży?
Ja ciaze prowadziłam u dr Ewy Hinek w enelmedzie. Teraz tez mam tski zamiar. Do lepszego ginekologa nie trafiłam:) zleca komplet badań, jest czujna, ma dużą wiedzę, jest mila i delikatna. Wyjaśnia wszystko, poświęca duzo czasu i uwagi- stad często opóźnienia.

reklama
Ja tylko Bawarie- teraz są też owocowe- bo właśnie takich typowo bezalkoholowych nie mialam w pobliżu. A teraz jeszcze otworzyli obok mnie sklep z winami i sa bezalkoholowe [emoji847] idealnie na lato [emoji39]
Mi tam narazie piwka nie brakuje, ale jak przyjdzie lato to pewnie te bezalkoholowe z miłą chęcią się napije. O to jak będziesz kupować winko to podaj nazwę może gdzieś znajdę bo jak kiedyś szukałam to każde miało te 0,5%

Mi tam narazie piwka nie brakuje, ale jak przyjdzie lato to pewnie te bezalkoholowe z miłą chęcią się napije. O to jak będziesz kupować winko to podaj nazwę może gdzieś znajdę bo jak kiedyś szukałam to każde miało te 0,5%
Podam:) właśnie myślę o lecie bardziej :) poprzednio z lata tez nie skorzystalam za bardzo ;)

Ja mam to samo z tym spaniem!! Zasypiam ok. 22 a przed 4 jak mój wychodzi do pracy to już nie umiem spać. Wstaje siku wracam do łóżka i już koniec.

Dzień dobry, ja już po wizycie[emoji3526] słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Zazdroszczę... Ja mam dzisiaj obniżenie nastroju i dopadła mnie chyba depresja, zaczynam się bać... [emoji22]

Dzień dobry, ja już po wizycie[emoji3526] słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Zazdroszczę ze juz uslyszalas♡ cieszę się:)

reklama
Dzień dobry, ja już po wizycie☺️ słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Fajnie że wizyta udana :)

Do góry