reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
To tak jeszcze przy okazji bo to też może zaskoczyć- piwa bezalkoholowe zawierają alkohol. Karmi, itp. Takim prawdziwym bezalkoholowym jest Bavaria. Innych nie znam :) A Bavaria jest bardzo dobra :)
Teraz jeszcze wprowadzili Łomża 0,0% i chyba Lech jest 0,0% więc jest lepszy wybór. W pierwszej ciąży też bavarie piłam, ale ciężko ją było u mnie dostać

Teraz jeszcze wprowadzili Łomża 0,0% i chyba Lech jest 0,0% więc jest lepszy wybór. W pierwszej ciąży też bavarie piłam, ale ciężko ją było u mnie dostać
Ja tylko Bawarie- teraz są też owocowe- bo właśnie takich typowo bezalkoholowych nie mialam w pobliżu. A teraz jeszcze otworzyli obok mnie sklep z winami i sa bezalkoholowe [emoji847] idealnie na lato [emoji39]

Pieknie [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] [emoji3590] Dziewczyny, a ja spać nie moge wcale [emoji23] klade sie kolo 21 bo juz jestem taka senna i o 4 rano moge wstawac [emoji85][emoji85][emoji16]
Mam tak samo. Nie spie po nocach.. A wieczorami jestem mega senna i zasypiam na filmach

Tak sobie analizuje. W poprzedniej ciąży beta 38 dnia cyklu wyniosła 33, a w tej 43 dnia cyklu wyniosła 720,9. Zupełnie inaczej przyrasta niż ostatnio? Niby różnica 3 dni, a taka różnica w becie?

reklama
Do góry