Anastka_92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też. Myślę że to normalne uczucia.Zazdroszczę... Ja mam dzisiaj obniżenie nastroju i dopadła mnie chyba depresja, zaczynam się bać... [emoji22]
Ą w którym EnelMedzie przyjmuje?Ja ciaze prowadziłam u dr Ewy Hinek w enelmedzie. Teraz tez mam tski zamiar. Do lepszego ginekologa nie trafiłam zleca komplet badań, jest czujna, ma dużą wiedzę, jest mila i delikatna. Wyjaśnia wszystko, poświęca duzo czasu i uwagi- stad często opóźnienia.
Pierwsza była 49,7
Zaczęłam panikowac i już chciałam lecieć do gina jutro. Moja przyjaciółka, która urodziła niedawno mnie od tego odciagnela. Powiedziała że może jeszcze nie być serduszka bo to wcześnie i tylko się zdenerwuje. Mówiła, że mam cierpliwie czekać do 20 marca... Nie wiem czy dam radę [emoji22]Ja też. Myślę że to normalne uczucia.
4 marcaA kiedy robiłaś?
To samo usłyszałam od swojej więc coś w tym jest. W pierwszej ciąży też na pierwszej wizycie jeszcze było za wcześnieZaczęłam panikowac i już chciałam lecieć do gina jutro. Moja przyjaciółka, która urodziła niedawno mnie od tego odciagnela. Powiedziała że może jeszcze nie być serduszka bo to wcześnie i tylko się zdenerwuje. Mówiła, że mam cierpliwie czekać do 20 marca... Nie wiem czy dam radę [emoji22]
Niby zobaczyłam pęcherzyk ciążowy i czuje ze będzie dobrze ale strasznie się boję... Chociaż nie mam żadnych niepokojących objawów...To samo usłyszałam od swojej więc coś w tym jest. W pierwszej ciąży też na pierwszej wizycie jeszcze było za wcześnie
Od 4 marca do dzis tylko sie podwoiła? ;(4 marca