Psiara1996
Fanka BB :)
JaJest ktos z wojewodztwa Slask?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaJest ktos z wojewodztwa Slask?
Dzień dobry, ja już po wizycie słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Czekam na wynikI jak wynik? Masz już?
Trzymam kciukiCzekam na wynik
Dziewczyny wyszło tylko 98, 4. Dzwoniłam do lekarza powiedziała mi jego pielęgniarka żeby nie zwracać uwagi na te badania i nie kazała już powtarzać. Lekarz dopiero 21Trzymam kciuki
Widzisz głową do góry może nie ma się czym przejmować! A jaką miałaś pierwsza betę?Dziewczyny wyszło tylko 98, 4. Dzwoniłam do lekarza powiedziała mi jego pielęgniarka żeby nie zwracać uwagi na te badania i nie kazała już powtarzać. Lekarz dopiero 21
Dziewczyny jest któraś z Was z Warszawy? Polecacie konkretnego lekarza do prowadzenia ciąży?
DziękujęCześć [emoji4] jestem lipcowką 2019. Obecnie ciążę prowadzę u dr. Pascala, który jest lekarzem z Żelaznej. Wybierając lekarza prowadzącego zastanów się najpierw, w którym szpitalu chcesz rodzic i wybierz lekarza z tego wlasnie szpitala.
Pozdrawiam i życzę zdrówka ))))
O super, gratulacje[emoji846]Dzień dobry, ja już po wizycie[emoji3526] słyszałam serduszko, wg om 7+0, a wg usg 6+2, za dwa tygodnie ponownie idę na wizytę i jeśli ziarnko nie nadrobi to zmieniamy datę porodu na tą z usg - także jestem na granicy październik/listopad. Cieszę się jak dziecko, ale niestety ciśnienie mi tak skoczyło, że muszę kontrolować co chwilę i brać dopegyt.
Pierwsza była 49,7Widzisz głową do góry może nie ma się czym przejmować! A jaką miałaś pierwsza betę?