Anastka_92
Fanka BB :)
Czy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetnie [emoji7] cieszymy się razem z Tobą i czekamy na środę oby tak dalejKochane! Moja ponoedzialkowa beta 972.3 a dizsiejsza 2533.0!![emoji173]
Ja nie badalam poprzednio tez nie gadałam przyrostu. czekam na usg.Czy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Ja nie badałamCzy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Dzięki, jakoś mi ułożyło. Tak sobie tłumacze, że gdyby nie urosła to nie byłoby pęcherzyka widaćJa nie badalam poprzednio tez nie gadałam przyrostu. czekam na usg.
No ja nie badalam.. Miałam prawie 900 i potem na usg pecherzyk parę dni potem. Teraz w poniedziałek robię morfologie krwi, ogg igm toxo tsh i chyba jeszcze raz bete zrobię dla spokojnosci przed wizytą w srode jak już będą mi i tak krew pobierać to za jednym wkuciem się dowiemCzy któraś jeszcze nie badala przyrostu? Bo zaczynam się czuć głupio...
Mi gin po USG, na którym zobaczył pęcherzyk, nie kazał już badać bety. Powiedział, że teraz bazujemy na usg. Beta może się rozwijać prawidłowo a może być źle. Dlatego też zostawiłam bete. Nie plamie nie krwawien, więc chyba jest dobrze?Ja nie badałam
Nie martw sięDzięki, jakoś mi ułożyło. Tak sobie tłumacze, że gdyby nie urosła to nie byłoby pęcherzyka widać