reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

Też mam na 5 listopada termin;)
10 lat temu też miałam termin na 5.11 (albo 4., nie jestem pewna). Córcia urodziła się 28.10.2009 :) Mam nadzieję, że ten Maluszek jednak poczeka do listopada, bo jak się wstrzeli tę samą datę, co córka, to się jeszcze na mnie obrazi (ta córka) ;)

reklama
Jak poszłam do rodzinnego to mi dała na wysypkę do piątku a od ciąży to jest ginekolog i to on mi ma wystawić zwolnienie tak usłyszałam od lekarza ,służbistka z tej mojej rodzinnej
Ja to wzięłabym od razu od ginekologa ale najwcześniejsza wizyta u mojego dopiero na 29. I właśnie się zastanawiam czy rodzinny da mi na tak długo zwolnienie.

Jak poszłam do rodzinnego to mi dała na wysypkę do piątku a od ciąży to jest ginekolog i to on mi ma wystawić zwolnienie tak usłyszałam od lekarza ,służbistka z tej mojej rodzinnej

O widzisz a mi wystawił jak narazie do 14 marca i dał od razu skierowanie na morfologia i mocz, a 15 kazał przyjść znowu i wystawi mi do 28 bo 29 mam już ginekologa. Tylko ja mu od razu powiedzialam że wcześniejszego terminu do gina nie ma.

MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)

Oj moja wyczekana... Lekarze mówiłi że nie mam już raczej szans na naturalną ciążę, w kwietniu miałam już zacząć zaszczyki do in vitro. Calkiem odposcilismy już a tu taka niespodzianka.
MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)

U mnie jeszcze nie ma radosci ale marzy nam sie dziecko , zeby tylko wkoncu sie udalo :)

reklama
Do góry