reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Rok czasu się staraliśmy ,wkoncu poszłam do ginekologa powiedziałam że zajść nie mogę , gin przepisał clo i zaskoczylo od razu [emoji16]
MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)

reklama
MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)
My mieliśmy poczekać jeszcze z pół roku i zaczac się starać, wiec jestem zaskoczona :) Male urodzi się akurat w trakcie odbioru mieszkania [emoji23]

O widzę że jest ktoś w mojej sytuacji. Ogólnie to my 3 chcieliśmy ale to 3 za jakiś czas, a tu po imprezie 4 dni przed owulka i ciaza.. tzn nie robiłam testu ale się spóźnię A ja mam jak w zegarku do tego objawy więc...

My mieliśmy poczekać jeszcze z pół roku i zaczac się starać, wiec jestem zaskoczona :) Male urodzi się akurat w trakcie odbioru mieszkania [emoji23]

O to jesteś w ciut lepszej sytuacji niż ja. My się właśnie budujemy i od 1 maja jesteśmy na walizkach (mieszkanie sprzedane i 1 maja musi już nas w nim nie być). Planowaliśmy jakoś w styczniu się wprowadzić do domu, ale w tej sytuacji nie wiem, co będzie...

My się staraliśmy a udało się za pierwszym razem :)więc zaskoczenie na maxa bo o pierwsze dziecko rok czasu się staraliśmy.

reklama
O to jesteś w ciut lepszej sytuacji niż ja. My się właśnie budujemy i od 1 maja jesteśmy na walizkach (mieszkanie sprzedane i 1 maja musi już nas w nim nie być). Planowaliśmy jakoś w styczniu się wprowadzić do domu, ale w tej sytuacji nie wiem, co będzie...
Zakupy W Castoramie i Ikei bede robiła albo z brzuchem po zeby Albo z noworodkiem przy cycku ;) tak czy siak - ilez korzyści - beda mnie przypuszczać w kasie i będę brala na litość;) ;) [emoji1787]
Najważniejsze aby podłogi byly troche kuchni i łazienka... :) I materac do spania :)

Do góry