reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Mam nadzieję , że czeka mnie kolejna ,,bezobjawowa" ciaza, bo odpukac poki co nic się nie dzieje :)
Współczuję mdłości...[emoji849]

Hejka kochane ja po ginekologicznym już zbadał mnie powiedział że wszystko wygląda na ciążę dał receptę witaminki i kwas foliowy i skierowanie na badanie beta hcg [emoji6] w środę znów idę do doktora , z wynikiem i odrazu załatwię zwolnienie [emoji6]

Jakie zastrzyki bedziesz brala ?
heparyne

Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
Wystarczy że zrobisz bete z krwi i masz wynik, z nim do lekarza 1kotaktu o zaświadczenie że jesteś w ciąży [ żeby się szybciej do gina lub innych lekarzy dostać] + na tej podstawie może wypisać zwolnienie.

Ja mam L4 i tak do końca marca :/ więc później przejdziemy na ciążowe dopiero.

Ja też dołączam. Z terminu miesiączki wychodzi 5.11, dzisiaj idę do gina to zobaczym co dalej. Trochę wcześnie, ale tę wizytę miałam już dawno temu zaklepaną i nie chciało mi się już przekładać ;)

reklama
Do góry