Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
28ego marca mam umówione usg, na którym mam nadzieję, że usłyszę serduszko. To będzie 8tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje mamy ten sam termin [emoji8]Hej kochane @ miała być wczoraj od 4 dni testy pozytywne a zrobiłam ich dużo [emoji1787] termin na 10 listopada ,jutro idę do ginekologa po zwolnienie bo niestety pracę mam fizyczna i w chemikaliach kwasach olejach Zobacz załącznik 948919
Gratulacje mamy ten sam termin [emoji8]
.
Ja jutro też lecę załatwiać zwolnienie z racji wykonywanego zawodu, ale narazie do rodzinnego bo gina mam dopiero na 29
Ja też teraz mam od rodzinnego bo dostałam uczulenia na rękach nie wiadomo od czego , powiedziałam jaka sytuacja że w ciąży jestem , pracę mam fizyczna w chemikaliach i dostałam L4 do piątku bo powinien mnie ginekolog prowadzić , więc mówię pani doktor że pòjde do ginekologa ale jest za wczesnie to rodzinna do mnie że jak test robiłam i ciąża jest to ginekolog wystawi zaświadczenie choćby na źle samopoczucie , dam wam znać kochane co dziś załatwiłam [emoji6]
Mnie pogoda napelnia optymizmemDzień dobry ! Fantastycznie. Jestem po becie I tsh. Jutro wyniki
mdli z rana A tak to superHej dziewczyny Jak tam dzis samopoczucie ?