Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy!Hej Dziewczyny dołączam do grona listopadowych Mamusiek 1 kwietnia mam pierwszą wizytę u gin i wtedy powiem znajomym ( ciekawe czy uwierza hihi) Podejrzewam że to jakiś 7 badz 8 tydzień
To widzisz jak jesteś daleko!! Nie martw się na zapas [emoji8] Bierzesz jakieś leki?Straciłam już 3 ciąże, w żadnej nie rozwinęło się serduszko
8+0 to skończony 8 tydzień, jak masz 8+1 to jesteś już w 9 tygodniu [emoji4]Dziewczyny to jesli ja mam w poniedziałek 8+0 to już 9 tydzień? Chyba nigdy tego nie zrozumiem
Acard, kwas foliowy, duphaston i encortonWitamy! To widzisz jak jesteś daleko!! Nie martw się na zapas [emoji8] Bierzesz jakieś leki?
No i walsnie o to pytam czyli jak bedzie 8t1d to juz 9 tydzien czyli 3 miesiac ciazy, tak? Czy musi byc 9t1d?8+0 to skończony 8 tydzień, jak masz 8+1 to jesteś już w 9 tygodniu [emoji4]
Na moje tak [emoji4]No i walsnie o to pytam czyli jak bedzie 8t1d to juz 9 tydzien czyli 3 miesiac ciazy, tak? Czy musi byc 9t1d?
Ale tu już widziałaś serduszko to będzie wszystko dobrze [emoji3526]Straciłam już 3 ciąże, w żadnej nie rozwinęło się serduszko
Mam taką nadzieję [emoji8] jak ja bym chciała żeby już listopad był [emoji23]Ale tu już widziałaś serduszko to będzie wszystko dobrze [emoji3526]
U mnie dzis tez 5tc i tez 8.04 mam do lekarza zaczyna mi sie juz dluzyc..a jeszcze tydzien trzeba sie przemeczyc.No ja jeszcze ponad tydzień. Dzisiaj równo 5tc. A lekarz od 8go.