reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Laseczki, a ja mam takie pytanie natury kibelkowej :-D też macie problem z wypróżnianiem? bo u mnie jest masakra, piję wodę hektolitrami bo wyczytałam, że to ma niby pomóc, ale jest nadal tak samo :zawstydzona/y: i już nie wiem co robić, bo bardzo bym chciała się pozbyć "balastu" a nie mogę :o
No wlasnie nie ! Odkad jestem w ciazy wszystko się piek ie uregulowalo. Ale też o wiele więcej jem [emoji23]

Koleżanka z pracy poprosiła mnie dzisiaj, żebym jej wykopała takie prehistoryczne dokumenty z google drive-a. No i jak tak szperałam to natrafiłam na filmik z usg mojej córeczki z prawie 13 tygodnia ciąży! Aż się łezka w oku kręci ;) Widać mózg jak orzeszek i tak słodko tymi rączkami i nóżkami wywijała... Wypas! Trzeba takie rzeczy KONIECZNIE zachowywać!

Wczoraj znowu coś dziwnego na papierze.. Niby po 24h i wielkości może 1cm ale zawsze niepokoi. Waham się czy umawiać się gdzieś szybciej przed tym wtorkiem..
A może zwolni się jakieś miejsce na czwartek u Twojego lekarza?Jak masz się zamartwiać do wtorku to może warto iść, w końcu mówił żeby przyjść jak coś. Ale ja to panikara jestem w tej kwestii i wiem, że sama poleciałabym do lekarza ;)

Jeeeejuu, dzięki dziewczyny, na pewno wypróbuję Wasze sposoby :)
U mnie zawsze po kawie porannej była wizyta w toalecie, a po jabłkach to już w ogóle. Wczoraj narobiłam racuchów z jabłkami, zjadłam poza tym 2 jabłka i nic. Ale ze śliwkami jeszcze nie próbowałam :)
To ja dorzucę od siebie ogórki kiszone, mi pomagają, a też mam ogromne problemy:)

A może zwolni się jakieś miejsce na czwartek u Twojego lekarza?Jak masz się zamartwiać do wtorku to może warto iść, w końcu mówił żeby przyjść jak coś. Ale ja to panikara jestem w tej kwestii i wiem, że sama poleciałabym do lekarza ;)

Udało mi się dostać tylko na usg na NFZ w piątek. Ale jak coś się będzie działo to pojadę na pogotowie, mam już w d.. Ze uznają mnie za wariatkę :)

reklama
A ja jutro wizytuje. Oby było ok.
A dziś dziewczyny w pracy się domyslily. Pytaly się co ja jem ze mam taki brzuch ? A ja na to, ze wszystko. A moze w ciąży jestes ? A ja hmmm... zaraz w ciąży.
Jesteś!? A ja ze nie mogę jeszcze nic powiedzieć.
Ale fakt... od soboty mam taki brzuch jaki w pierwszej ciazy mialam w 3 msc...A dziś mam bardzo luzna sukienkę...
Który to tydzień?

edit. Doczytałam że 8. To ja mam czas jeszcze [emoji23] jutro wybije pełny 5 także, kwestia 3 tygodni? [emoji848] O ja cię kręcę...

Do góry