reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2019

A czy takie pobolewanie brzucha jest normalne? Ciągle mnie ciągnie aż promieniuje na uda, a czasem tak mocno zakuje jakby ktoś ostra szpilke wbijal, aż potrafię się zgiac w pół [emoji17]

reklama
A czy takie pobolewanie brzucha jest normalne? Ciągle mnie ciągnie aż promieniuje na uda, a czasem tak mocno zakuje jakby ktoś ostra szpilke wbijal, aż potrafię się zgiac w pół [emoji17]
Mnie tez boli tylko promieniuje do krzyza , w poprzedniej ciazy lekarz powiedzial mi ze tak reaguje na rozciaganie macicy. W poniedzialek zapytam lekarza raz jeszcze czy to normalne

Mnie tez boli tylko promieniuje do krzyza , w poprzedniej ciazy lekarz powiedzial mi ze tak reaguje na rozciaganie macicy. W poniedzialek zapytam lekarza raz jeszcze czy to normalne

Dokładnie mi to samo lekarz mówił w pierwszej ciąży, że macica się rozciąga. W pierwszej ciąży bolał mnie brzuch gdzieś do około 3 miesiąca

Cały zeszły tydzień mnie bolało tak samo
Dzisiaj tylko piersi
Termin mam według om 14.11

Mnie piersi również..zaczęły kilka dni przed planowaną @ (wtedy myślałam że nici z ciazy) i bolą już od ponad tygodnia, ale tylko przy dotyku.

reklama
Mnie piersi nie bola , za to mdli mnie na rozne zapachy do tego stopnia ze wczoraj musialam wyjsc ze sklepu bo kobitka miala tak mocne perfumy

Do góry