Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciemnieje Testy o tej samej czulosci?Hej dziewczyny.
To moje testy zrobione w odstępie dwóch dni. Chyba krecha ciemnieje? Byłam we wtorek na becie i wynik 30,00, w poniedziałek lecę powtórzyć :-)
Zobacz załącznik 950000
Te same. Nawet tej samej firmy, zrobione o podobnej porze :-)Ciemnieje Testy o tej samej czulosci?
Super wiec beta to tylko formalnosc i napewno ladnie uroslaTe same. Nawet tej samej firmy, zrobione o podobnej porze :-)
Chyba ciągle nie mogę w to uwierzyć.ze się udało :-)
Hej dziewczyny.
To moje testy zrobione w odstępie dwóch dni. Chyba krecha ciemnieje? Byłam we wtorek na becie i wynik 30,00, w poniedziałek lecę powtórzyć :-)
Zobacz załącznik 950000
Wg kalkulatora to na 10.11.Super wiec beta to tylko formalnosc i napewno ladnie urosla
Z wyliczen OM kiedy termin Ci wychodzi?
Ile jestes dni prze @?U mnie jedna kreska na teście.
Ale udalo sie wiec gratulacje i zazdroszczeWg kalkulatora to na 10.11.
Testy nadal blade bo wychodzi na to że miałam mega pozną implantacje, dopiero po 18 dniach od potwierdzonej owulacji zobaczyłam cień na teście hmm
Hej dziewczyny.
Zobacz załącznik 950000