joasiaaa
Fanka BB :)
Wtorek albo środa.A kiedy masz wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtorek albo środa.A kiedy masz wizyte?
Mi nawet zapach niektorych potraw przeszkadza , a pracuje obok baru wietnamskiego i chwilami to horror
Mój straszak nie zrozumie ma niewiele ponad 1.5 roku- 20 msc. Jestem ciekawa jak bedzie reagowala na rosnący brzuch.Powiedzieliśmy dzisiaj starszej córce. Nie jest zachwycona. Przestała płakać dopiero, jak jej powiedziałam, ze jak dzidzia się urodzi to przez rok nie bede pracować. Mam nadzieje, ze jak już się przyzwyczai do tej myśli, zmieni nastawienie.. Teraz już zachowuje się jakby nigdy nic. Młodszej powiemy jak już będziemy mogli powiedzieć naszym rodzicom, bo wypaple Wasze starszaki już wiedza czy czekacie na późniejszy etap ciąży?
Ja się zdziwiłam bo przed 1 ciaza mialam tej prawie 5. Cała ciaze bylam na euthyroxie. Po porodzie zapomnialam brać i zrezygnowałam. Przy okazji bety zrobilam tej i wyszło 1.8 bez leków! W pon ide do Endo.Strasznie też podskoczylo mi TSH, do 2,7, udało mi się wcisnąć do endokrynologa na 22 marca.
Ja zawsze mowie ze poki nie ma @ to zawsze jest nadziejaDzisiaj 26 dzien cyklu, właśnie takiej długości średnio mam cykle. Może się pospieszyłam? Test miałam z Rossmanna - Pink test, domowe laboratorium.
Ja zawsze mowie ze poki nie ma @ to zawsze jest nadzieja
Czekamy na wiesci ! [emoji110]Zrobilam bete dla swietego spokoju. Nigdy sie tak dziwnie nie czulam, jak czuje sie ostatnio. Po poludniu wszystko bedzie jasne
Mój straszak nie zrozumie ma niewiele ponad 1.5 roku- 20 msc. Jestem ciekawa jak bedzie reagowala na rosnący brzuch.
I jak zareaguje na bobo w domu. Jak się male urodzi bedzie miala 2.5 roku. Najgorszy czas na zmiany dla dziecka. A tu przeprowadzka, zmiana zlobka i rodzenstwo- zapodamy jej combo.