reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Powiedzieliśmy dzisiaj starszej córce. Nie jest zachwycona. Przestała płakać dopiero, jak jej powiedziałam, ze jak dzidzia się urodzi to przez rok nie bede pracować. Mam nadzieje, ze jak już się przyzwyczai do tej myśli, zmieni nastawienie.. Teraz już zachowuje się jakby nigdy nic. Młodszej powiemy jak już będziemy mogli powiedzieć naszym rodzicom, bo wypaple ;) Wasze starszaki już wiedza czy czekacie na późniejszy etap ciąży?

reklama
Powiedzieliśmy dzisiaj starszej córce. Nie jest zachwycona. Przestała płakać dopiero, jak jej powiedziałam, ze jak dzidzia się urodzi to przez rok nie bede pracować. Mam nadzieje, ze jak już się przyzwyczai do tej myśli, zmieni nastawienie.. Teraz już zachowuje się jakby nigdy nic. Młodszej powiemy jak już będziemy mogli powiedzieć naszym rodzicom, bo wypaple ;) Wasze starszaki już wiedza czy czekacie na późniejszy etap ciąży?

Moi maja 11 i 13 lat
Podsłuchali rozmowę z mężem i dopytują powiedziałam ze we wtorek na 100% będę wiedziała bo ode do lekarza
Syn 11letni pyta i mówi ze wolałby żeby nie potwierdziło się
Od tygodnia ciagle się do mnie przytula i przychodzi w nocy
U nas to prawdziwa rewolucja mam 40 lat

A robiliście beta hcg ?
Ja robiłam we wtorek. Chciałam lecieć po dwóch dniach sprawdzić przyrost ale gin mnie opierniczyl że nie ma potrzeby tak szybko. Mam powtórzyć w poniedziałek i we wtorek albo środę mam się u niego pojawić.

Ta ciąża była mocno wyczekana, leczylam się ponad rok, bez tych leków, clo, monitoringu na bank by się nie udało.

Dlatego pewnie będę mocno świrowac, jest to nasza pierwsza ciąża :-)

Troszkę się stresuje czy beta przerasta prawidłowo bo jednak te testy blade i tak późno wyszły.. Ciekawe czy na usg coś się uda zobaczyć

Moi maja 11 i 13 lat
Podsłuchali rozmowę z mężem i dopytują powiedziałam ze we wtorek na 100% będę wiedziała bo ode do lekarza
Syn 11letni pyta i mówi ze wolałby żeby nie potwierdziło się
Od tygodnia ciagle się do mnie przytula i przychodzi w nocy
U nas to prawdziwa rewolucja mam 40 lat

Ja mam niewiele mniej, bo 35. Córki maja 10 i 5. Pamiętacie program „5,10,15”? ;) My będziemy mieć to w domu :D

Ja robiłam we wtorek. Chciałam lecieć po dwóch dniach sprawdzić przyrost ale gin mnie opierniczyl że nie ma potrzeby tak szybko. Mam powtórzyć w poniedziałek i we wtorek albo środę mam się u niego pojawić.

Ta ciąża była mocno wyczekana, leczylam się ponad rok, bez tych leków, clo, monitoringu na bank by się nie udało.

Troszkę się stresuje czy beta przerasta prawidłowo bo jednak te testy blade i tak późno wyszły.. Ciekawe czy na usg coś się uda zobaczyć

My cały 2018 się staraliśmy każdy cykl monitorowany , clo i pregnyl na okrągło
Odpuściliśmy nie zdążyłam wkładki włożyć i mamy niespodziankę
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ?

A kiedy masz wizyte?

reklama
Do góry